Uncategorized

Συγκινητική επιστολή ενός προέδρου της λαϊκής αγοράς Άργους για τον Καμπόσο

Επιστολή απέστειλε ο Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος συλλόγου επαγγελματιών πωλητών βιομηχανικών ειδών Λ.Α. Άργους για την επαναφορά της λαϊκής αγοράς Άργους στην πλατεία Δημοκρατίας, εκθειάζοντας το Δήμαρχο και ηγέτη της πόλης. 

Η επιστολή δεν αναφέρεται μόνο στο τοπικό ζήτημα της επιστροφής της λαϊκής αγοράς στην θέση της αλλά κάνει μια γενικότερη αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις και την κακή ποιότητα των δημάρχων στους άλλους δήμους της Ελλάδας, ενώ σε πολλά σημεία υποννοούνται ύποπτες δράσεις και ψίθυροι από τους γνωστούς-αγνώστους εχθρούς της πόλης του Άργους που διέδιδαν κατά καιρούς διάφορα αναληθή. Σε αντίθεση με όλα αυτά τα αρνητικά φαινόμενα της πολιτικής πραγματικότητας, ξεπροβάλλει μέσα στο φως, νικώντας το σκότος της αναξιοπιστίας,  ένας ηγέτης διαφορετικός, ένα παράδειγμα ήθους και εμπιστοσύνης, ο Δημήτρης Καμπόσος.

Διαβάστε την συγκινητική επιστολή:

Επέστρεψε η λαϊκή αγορά στην πλατεία Δημοκρατίας

Ζούμε σε μία εποχή, που στη χώρα μας η πολιτική έχει πλήρως απαξιωθεί. Στην εξουσία βρίσκονται αυτοί που έχουν πει τα περισσότερα ψέμματα στο λαό, καθώς ο λαός τους ξαναψηφίζει (!!). Στη βουλή βρίσκεται ο Λεβέντης (!).

Σε μεγάλες πόλεις της επικράτειας δήμαρχοι είναι άνθρωποι της showbiz, άνθρωποι που έχουν ήδη διαβεί το κατώφλι της φυλακής, ή είναι έτοιμοι να το διαβούν. Μέσα λοιπόν σε αυτή την κοινωνία, όταν οι πολιτικοί κάνουν πράγματα αυτονόητα, μας φαίνεται πλέον παράξενο. Ένα από αυτά τα αυτονόητα, είναι η συνέπεια μεταξύ λόγων και πράξεων. Προσωπικά θεωρώ πως πρέπει οι πολιτικοί τέτοιου είδους, να επιβραβεύονται τουλάχιστον με τη δημοσιοποίηση των πράξεων αυτών.

Πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2014 ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών, μιλώντας στο θεατράκι του Μπουσουλοπουλείου γυμνασίου προς τους εμπόρους και παραγωγούς της λαϊκής αγοράς Άργους, είχε πει πως ο φυσικός χώρος της λαϊκής αγοράς είναι η πλατεία δημοκρατίας. Είχε υποσχεθεί πως κατά τη διάρκεια της αναπλάσεως, η λαϊκή θα παρέμενε πολύ κοντά στο φυσικό της χώρο. Τέλος, είχε δεσμευτεί πως με το πέρας της αναπλάσεως, η λαϊκή αγορά θα επέστρεφε στο χώρο της.

Έκτοτε ήταν πολλοί και διάφοροι αυτοί που περνούσαν Τετάρτη – Σάββατο από τη λαϊκη αγορά και έλεγαν στους πωλητές διάφορα: Θα σας κάνουν, θα σας ράνουν, θα σας πάνε πιο κάτω, θα σας πάνε ακόμα πιο κάτω, θα σας μειώσουν τα μέτρα, θα σας κλείσουν τελείως, κλπ… Οι ίδιοι άνθρωποι περνούσαν και από την πλατεία διέδιδαν τα ίδια. Έτσι τα “νέα” έφταναν σε όλες τις γωνιές του δήμου μας. Εγώ, θεσμικά, ενημερωνόμουν από τη δημοτική αρχή και έπαιρνα διαβεβαιώσεις πως όλα αυτά ήταν ανακριβή.

Πέρυσι τον Οκτώβρη το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε τη μεταφορά της λαϊκης αγοράς στην οδό Φείδωνος και το Δεκέμβριο την εκ νέου μεταφορά, μόνο για τα βιομηχανικά ήδη, στην οδό Καλλέργη.

Στις 17/10 αποφάσισε την επιστροφή της λαϊκης αγοράς στην πλατεία Δημοκρατίας.

Θέλω να συγχαρώ θερμά το Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Καμπόσο για το ήθος του και τη συνέπεια που τον διακρίνουν.

Επίσης να συγχαρώ τους αντιδημάρχους κυρίους Χρήστο Πετσέλη, Δημήτρη Κρίγκο, Πέτρο Μαρλαγκούτσο και τον πρόεδρο της επιτροπής λαϊκής αγοράς κύριο Παναγιώτη Δούρο, για τους ίδιους λόγους, επιπλέον δε, να τους ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια των τριών, πλέον, μετακινήσεων της λαϊκής αγοράς.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top