Uncategorized

Εβδομαδιαία πρόβλεψη για τα ζωδιάκια των Αργολιδέων (28 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου)

Προβλέπει αποκλειστικά για την Αργολίδα, η Κλειώ Λαυρεντιάδου

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

15226452_361611204189685_16813323_n

Αγαπημένο Κριάρι, πολύ χαίρομαι που ξεκινάω με σένα γιατί φέρνεις πολύ θετικά μηνύματα. Αυτήν την εβδομάδα, λοιπόν, θα δεις τους κόπους σου να αμοίβονται. Που σημαίνει, ότι επιτέλους καταφέρνεις να φτάσεις στο στόχο σου άμεσα -εδώ θα πρέπει να χαρούν η οικογένεια και οι φίλοι σου, που όλον αυτόν τον καιρό υπέμεναν μαρτυρικά, τις φωνές, τα μπινελίκια και τα καπρίτσια σου-. Τα επαγγελματικά σου θέματα φαίνεται ότι διεκπεραιώνονται σιγά-σιγά, οπότε παίρνεις κι απ’ αυτό μια βαθιά ανάσα. Προσοχή όμως: πρόσεξε αυτήν τη βαθιά ανάσα να μην την πάρεις στο λιμάνι στο Ναύπλιο, γιατί μαζί με την ελπίδα και την αισιοδοξία, στα πνευμόνια σου θα μπει και μπόλικος ο μυρωδάτος αήρ με άρωμα ναυπλιώτικου υπονόμου -μη γελάς, έλα και δε θέλω αηδίες-. Στα οικονομικά σου θέματα, προς το παρόν μείνε λίγο ακόμα σφιχτός και κράτα τη σκορποχερίασή σου για κάποια άλλη στιγμή και κοίτα να πληρώσεις κανένα λογαριασμό στη ΔΕΥΑΝ, γιατί πάει για φούντο κι αυτή η καημένη.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαϊου)

15240292_361611450856327_811387768_n

Υπάρχει μια αδράνεια στη ζωή σου αυτόν τον καιρό, φίλε μου Ταυρίνιο, που σε φέρνει λιγάκι πίσω στις υποθέσεις σου. Αυτήν την εβδομάδα αυτό θα αλλάξει να ξέρεις. Δηλαδή, από ‘κει που ήσουν στη φάση ”μέχρι να κουνηθεί το ένα πόδι έχει σαπίσει το άλλο”, τώρα βλέπεις τσουκ-τσουκ ότι αποκτάς τη χαμένη ανεξαρτησία -και Ατλαντίδα άμα λάχει- και αρχίζεις να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου. Στη δουλειά σου, τα πράγματα είναι λίγο μπλεγμένα. Θα διαμορφωθούν όλες οι απαραίτητες συνθήκες -μία προς μία- για να τσακωθείς με τους συνεργάτες σου, αλλά εσύ θα πρέπει να προετοιμαστείς για να κάνεις κάποια βήματα πίσω προκειμένου να συνεργαστείτε ομαλά. Να θυμάσαι, είναι προτιμότερο να γυρίσεις σπίτι με μαυρισμένη καρδιά, παρά με μαυρισμένο μάτι. Τα οικονομικά σου θα είναι σαφώς καλύτερα από της προηγούμενης εβδομάδας, οπότε πάρε εκείνο το μπαλόνι που λέγαμε στο παιδί σου ρε συ, μαζί σου θα τα πάρεις δηλαδή;

ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαϊου – 22 Ιουνίου)

15218311_361611600856312_23880919_n

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, μια εβδομάδα πέρασε χωρίς να σας πειράξω λίγο, και ήδη βαρέθηκα. Η εβδομάδα αυτή που διανύετε, για εσάς θα είναι αρκετά θετική. Μετά από κάποια μεγάλη αλλαγή που θα γίνει, θα επιστρέψετε ξανά στους ρυθμούς σας και θα συσφίξετε τις σχέσεις σας με πολλά άτομα του περίγυρού σας -πρόσεξε μόνο από την πολλή σύσφιξη μην πιάσετε ψείρες, γιατί θα έχετε θέμα μετά-. Αλλά ρε συ… πολύ κουτσομπολιό θα ρίξεις. Πιο συγκεκριμένα, θα βγάλεις το φτυάρι και φήμες λένε ότι θα το ξαναβάλεις μέσα… ένας Θεός ξέρει πότε. Στα επαγγελματικά, τώρα, φαίνεται ότι έχεις δυνατές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς αρκετά στον τομέα σου. Τι μέσο είναι αυτό, άντε βρες το. Να μας τον γνωρίσεις κι εμάς τον μπάρμπα στην Κορώνη. Ε, κι όπως καταλαβαίνεις -κάτσε να στο πω κιόλας γιατί με το χάσμα που μας δέρνει εμάς τους δύο θα καταλάβεις άλλα αντί άλλων-, τα οικονομικά σου θα πάνε καλά ρε μουσίτσε, ξεκίνα να μας αγοράζεις δώρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (23 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

15208026_361611737522965_1831351142_n

Καρκινάκο μας μικρέ, τα νεύρα σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι λιγάκι σμπαράλια. Θα είναι, βέβαια, μια αφορμή για να κάνεις ξεφύγεις από ορισμένες καταστάσεις που σε τραβάνε πίσω, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Θα χρειαστείς και κάτι άλλο για να διοχετεύσεις τα νεύρα σου. Οπότε, αν σε ενδιαφέρει γενικά ο ακτιβισμός, μπορείς να πας στο Άργος και να δεθείς επάνω στο κυπαρίσσι της Πλατείας του Αγίου Πέτρου, που θέλουν να το κόψουν κι αυτό. Και μέσα σ’ όλην αυτήν την ενεργητικότητα, θες και να τα πηγαίνεις και καλά με το έτερον ήμισυ. Ε, δε γίνονται όλα μέσα σε μια εβδομάδα ρε φίλε -εκτός αν ζεις στην Ελλάδα, με κυβέρνηση πρώτη φορά αριστερά που το παίρνει όλο δεξιά-. Επαγγελματικά, θα υπάρξει μια αδράνεια, που σημαίνει ότι όλα θα κυλήσουν όπως την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, στα οικονομικά σου, θα επωφεληθείς κυρίως από τρίτα πρόσωπα. Δηλαδή, μπορεί η πεθερούλα σου να σου κάνει κάποιο δώρο. Τώρα, αν θα είναι κινητό, ή ένα υπέρογκο ποσό για να αφήσεις ήσυχη την κορούλα της, θα το μάθεις σε πολύ λίγο…

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

15209240_361611847522954_1264811311_n

Καλώς τα Λιοντάρια της Νοτίου Αφρικής, που θα τ’ ακούσετε λίγο σήμερα, αλλά σε δεύτερο χρόνο. Αρχικά, σας αναγνωρίζω το ότι αυτήν την εβδομάδα θα είστε προσγειωμένοι και θα αξιολογείτε σωστά τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή σας στον ενεστώτα. Μόνο προσπαθείστε να συγκρατείτε λίγο τα συναισθήματά σας, μη μας πάρουν τα ζουμιά και δε μας αφήνουν μέρες που είναι. Πάμε στα επαγγελματικά τώρα να σας σφυρίξω κλέφτικα δυο φωνήεντα. Γιατί βρε αλλουγιαλλούδες φορτώνετε πράγματα σε συναδέλφους σας που ξέρετε ότι δε φταίνε σε τίποτα; Δεν είστε ούτε καν πρόθυμοι να διατηρήσετε μια στοιχειώδη ψυχραιμία. Ξέρετε τι λέει όμως ο σοφός μας λαός; Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει αλλά κόκκαλα τσακίζει. Γι’ αυτό, αφήστε λίγο το ύφος του θεού και ακούστε τι έχουν να σας πουν και οι άλλοι λίγο. Τα οικονομικά σας θα έχουν κάποια σημαντική πτώση, μπορεί επειδή σας έπιασαν save-Αλέκους και κάνατε κάποια λάθος επένδυση. Δεν πειράζει, κι αυτό μες στη ζωή είναι. Δε χρειάζεται να πίνετε κάθε μέρα καπουτσίνο, πιείτε και κανέναν εσπρέσσο που είναι και πιο φτηνός, και θα δείτε βελτίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

15175391_361612287522910_1575785882_n

Αυτήν την εβδομάδα, ακόμη κι αν δε θυμάσαι ημερομηνία γέννησης, καταλαβαίνεις ότι είσαι Παρθένος ή ότι έχεις ωροσκόπο Παρθένο, από το ότι τρώγεσαι με τα ρούχα σου, δεν έχεις λεφτά, και σε πιάνουν τα κλάμματα γενικά. Ενώ τα προσωπικά σου φαίνονται καλά και υπάρχει ένα πολύ ιδιαίτερο κλίμα που τα ευνοεί αρκετά, στα οικονομικά σου τα ‘χεις κάνει σύνοδο κορυφής. Και δε φτάνει που τα ‘χεις κάνει έτσι, μεταφέρεις την ένταση και στο σπίτι. Σε φάση να σου λέει ο γιος σου ”μπαμπά έλα να παίξουμε μπάλα” όταν γυρνάς, και να του φωνάζεις ”άσε μας κι εσύ τώρα, άμα δε στην είχα πάρει αυτήν την κωλομπάλα προχθές, θα είχα τώρα να πληρώσω το ρεύμα”. Εν τω μεταξύ την κωλομπάλα την πήρες 4 ευρώ. Απ’ το περίπτερο. Και το ρεύμα σου ήρθε 200 ευρώ. Απ’ τη σπατάλη σου. Επαγγελματικά, έχεις την ευκαιρία να είσαι πιο προσεκτικός, αν θες να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος που σου κόστισαν. Και πριν υπογράψεις ξανά κάτι, να κοιτάς, να ξανακοιτάς, και να τριπλοκοιτάς τι γράφει. Όχι τίποτα άλλο, αλλα θα την πληρώσουμε πάλι εμείς.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

15239237_361612374189568_615861362_n

Ζυγέ, γι’ άλλη μια φορά θα διανύσεις μια εβδομάδα που σε θέλει. Οι πνευματικοί σου ορίζοντες τείνουν να διευρύνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό, ειδικά αυτήν την εβδομάδα. Γι’ αυτό, άσε το τζόκερ και πιάσε τα βιβλία. Το έτερον ήμισυ έχει πολλή γκρίνια, όμως, κι αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας. Πήγαινέ το, λοιπόν, για κανένα παγωτό στον Ιταλό -ώστε να γλιτώσεις οριακά την παντόφλα-, και προσπάθησε με πολλές πολλές υποχωρήσεις να βρεις από πού πηγάζουν. Επαγγελματικά, αν συνεχίσεις να δουλεύεις σαν σκυλί -λαμπραντόρ διασταυρωμένο με λυκόσκυλο που είχε προπαππού ινδικό χοιρίδιο, που κεράτωσε τη γυναίκα του με ασβό-, θα καταφέρεις να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου. Σχετικά με το πορτοφόλι σου τώρα, το οποίο ξαφνικά βλέπεις ότι είναι άδειο. Αμ δε. Θα σου θυμήσω ότι την προηγούμενη Παρασκευή που ήταν black Friday, αγόρασες καινούργια τηλεόραση, καινούργιο πλυντήριο, και καινούργιο λάπτοπ. Μήπως, λέω μήπως, υπερέβαλες λιγάκι; Καταλαβαίνεις ότι αυτή η εβδομάδα, λοιπόν, στο οικονομικό της κομμάτι θα ‘ναι πολύ-πολύ σφιχτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

15207905_361612620856210_1315044817_n

Καλώς τον Σκορπιό μας τον καλό, που δεν είναι καθόλου εκδικητικός και ποτέ μα ποτέ δε σου γυρίζει πίσω τις κουβέντες που θα του πεις (χεχε, γελάσαμε πάλι!). Είστε ευνοημένα παιδιά αυτήν την εβδομάδα, διότι παρά το φαρμάκι που στάζετε (άλλωστε γι’ αυτό σας λένε και Σκορπιούς), θα ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα αυτήν την εβδομάδα, και δεν αποκλείεται να κάνετε την αυτοκριτική σας σε πολλά ζητήματα. Θα χαρακτηρίζεστε από τρία πράγματα: δύναμη, αποφασιστικότητα και σκατοκεφαλιά. Η επικοινωνία με το κορίτσι σου (κι εσάς κορίτσια με τα αγόρια σας) μοιάζει ανύπαρκτη, αλλά αυτό δε θα είναι μόνιμο. Αν κάνεις λίγο τα στραβά μάτια και τα στραβά σαγόνια, όλα θα πάνε καλά. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά σου, θα σου πω κάτι αλλά πρόσεξε μην τσιρίξεις και μην αρχίσεις τις αγκαλιές γιατί θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο κι απ’ τη μπαλκονόπορτα να πούμε. Μια μεγάλη πρόταση έρχεται να σου ανατρέψει ολόκληρη τη ζωή. Αν είσαι φυσικός, μπορεί να σε ζητήσει η NASA. Κι αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας. Ε, οπότε καταλαβαίνεις ότι τα οικονομικά σου θα κινηθούν ανοδικότατα. Κι ό,τι περισσέψει, ξέρεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

15240246_361612824189523_4242504_n

Είσαι ο Τάικ ο Τοξοτάκης (όπως λέμε Μάικ ο Φασολάκης), και η εβδομάδα σου θα κυλήσει πολύ πολύ ομαλά. Απρόσμενες συναντήσεις θα έχετε, απρόσμενα πρόσωπα θα δείτε στο δρόμο σας… προσέξτε μην έρθει κανένα απρόσμενο παιδί μετά και τρέχετε στα βουνά και τα λαγκάδια! Το έτερον ήμισυ ξεκουμπώνεται λίγο από πάνω σας, παίρνετε μια ανάσα κι εσείς οι κακόμοιροι που είχατε γίνει αυτοκόλλητοι τώρα τελευταία, και μπορείτε να απελευθερωθείτε λίγο. Το μάτι σας θα παίζει με ρυθμούς χριστουγεννιάτικων λαμπακίων στις καφετέριες του Λιμανιού, αλλά είτε παίξει, είτε δεν παίξει, την παντόφλα θα τη φάτε. Οπότε, ας παίξει για να μην πείτε ότι τη φάγατε κι άδικα. Επαγγελματικά, είστε πολύ κοντά στο να συμφωνήσετε κάποια πράγματα που για καιρό σας ταλαιπωρούσαν. Ανοίξτε σαμπάνιες και τραπεζικούς λογαριασμούς, θα χρειαστούν όλα. Κι όσο για τα οικονομικά σας… είναι πολλά τα λεφτά Άρη! Το θέμα είναι όμως ότι μας βγήκες σκορποχέρης και τελειώνουν αμέσως τα ρημάδια… κατάλαβες Άρη; Προσγείωσε λίγο την τσέπη σου για να μην προσγειωθεί ο ΕΝΦΙΑ ωσάν κεραμίδι εις την κεφάλαν σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 22 Ιανουαρίου)

15175386_361612960856176_100846629_n

Το να είσαι Αιγόκερως αυτήν την εβδομάδα, είναι τέχνη. Άκου που σου λέω. Μια πληροφορία που θα πάρεις, θα σε κάνει πιο αισιόδοξο και θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο χαρούμενος. Που σημαίνει: είτε ότι η μαμά σας σας στέλνει με το ΚΤΕΛ φαγητό για ένα μήνα, είτε ότι κερδίσατε το ΛΟΤΤΟ. Τίποτα λιγότερο όμως. Το ”πρόσωπο” έχει όρεξη να λύσετε κάποια θέματα που το απασχολούν, εσείς το βλέπετε θετικά. Ντάξει, δε σας πολυνοιάζει κιόλας, οι δουλειές να πηγαίνουν καλά αρκεί. Καλά πάνε κι αυτές, όμως, μωρέ. Βέβαια, ξέρετε, πάντε υπάρχει το περιθώριο της βελτίωσης, αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες. Και τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά καλά. Καιρός ν’ αρχίσετε κάποιο χόμπι τώρα που σας περισσεύει και το χρήμα. Ενδεικτικά, μπορείτε να αρχίσετε μπάσκετ, κολύμβηση, ψάρεμα ή το δημαρχιλίκι. Ειδικά το τελευταίο θα σας κάνει μεγάλο καλό. Βέβαια. Σ’ εμάς βέβαια δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα ‘χει, ειδικά μετά απ’ όλα αυτά που έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια. Α ρε Αιγοκεράκο κι εσύ, τι να πεις… πες ένα ”ναι συμφωνώ” να τελειώνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

15207989_361613137522825_529627514_n

Αχ Υδροχοάκια, κι αυτήν την εβδομάδα θα είμαστε κοντά σας. Θα σας προσφέρουμε τα φώτα μας, το χρόνο μας και το σάλιο μας, για να σας λύσουμε ό,τι πρόβλημα θέλετε. Ειδικότερα, μια απρόσμενη συνάντηση με κάποιο φίλο σας, θα σας ξεδιαλύνει πολλά προβλήματα που μπορεί να σας απασχολούσαν. Όπως πχ το πόσο φτωχό ήταν το Άργος π.Λ (σ.σ. π.Λ: προ Λίμνης και αντίστοιχα μ.Λ: μετά Λίμνης). Με το σύντροφό σας όλα κομπλέ πάνε, και αυτήν την εβδομάδα θα περάσετε και αρκετό χρόνο μαζί. Εκμεταλλευτείτε τον όσο πιο καλά μπορείτε. Επαγγελματικά, ίσως θα ‘πρεπε να ξεκαβαλήσετε λίγο το καλάμι και να αφήσετε αυτούς που ξέρουν καλύτερα από εσάς να αναλάβουν, γιατί η φάση που βρίσκεστε είναι τέτοια, που έστω και μια μικρή μαλακία να γίνει, θα πληρώνετε τα κερατιάτικα μια ζωή. Ε, και σ’ αυτό το πλαίσιο, τα οικονομικά σας θα είναι σχετικά καλά. Δεν είπα να τρώτε και χαβιάρι κάθε μέρα, αλλά θα τα βγάλετε πέρα. Γκέγκε;;

ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

15218606_361613314189474_834896957_n

Να ‘μαστε κι εμείς, πάντα τελευταίοι και καταϊδρωμένοι. Πρέπει να σας πω, αγαπημένα μου Ψάρια, ότι ένας κύκλος που μας ταλαιπωρούσε θα κλείσει οριστικά μια και καλή. Μην κλαίτε βρε, δε μασάμε εμείς από τέτοια μελό. Άσε που θα εμφανιστούν μπροστά μας και πληροφορίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν γενικά να λύσουμε διάφορα προβλήματα που θα προκύψουν. Στα προσωπικά μας, η αλήθεια είναι ότι κάποια από τα σχέδιά μας δε θα πραγματοποιηθούν. Αλλά και πότε πραγματοποιήθηκαν θα μου πεις, αφού μια ζωή στην κοσμάρα μας ζούμε και εκεί είναι όλα όπως γουστάρουμε εμείς. Πρόβλημα; Επαγγελματικά, αναπάντεχες προτάσεις θα μας ενθουσιάσουν και θα γίνουν η αφορμή για μετακινήσεις που δεν είχαμε προγραμματίσει, και θα μας εξελίξουν σε πολύ μεγάλο βαθμό (μιλάμε πάντα για βαθμό εξέλιξης και όχι βαθμό στα Αρχαία. Όποιος έχει τη μύγα, να τη φέρει πίσω). Τα οικονομικά δε θα ‘ναι και τόσο καλά, αλλά με αρκετή λιτότητα (by Alexis) θα καταφέρουμε να τη βγάλουμε την εβδομάδα. Κοινώς, δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη (α ρε σουπιά Δίδυμε, με εκδικείσαι για τις δυο προηγούμενες εβδομάδες ε; Ας νικήσει ο καλύτερος!)

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top