ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Τρέχουμε για την Άσπα – Γίνε μέλος στη δράση

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα τρέχουμε στον Μαραθώνιο της Αθήνας, την κλασική διαδρομή για την Άσπα. Στις 12 Νοεμβρίου η Άσπα θα μας περιμένει στον τερματισμό του μαραθωνίου της Αθήνας.

Γίνε μέλος στην δράση και τρέξε είτε την μαραθώνια διαδρομή είτε κάποια από τις υπόλοιπές διαδρομές.

Η ‘Ασπα εδώ και, σχεδόν, τέσσερα χρόνια είναι κλεισμένη στο δωμάτιο του Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Animus στην Λάρισα και παρόλη την φροντίδα του εξαιρετικού προσωπικού του κέντρου αλλά και της ακούραστης μητέρα της, που δεν έχει φύγει από δίπλα της όλον αυτό τον καιρό, οι μετακινήσεις της είναι ελάχιστες λόγω της τωρινής της κατάστασης. Γι’ αυτό εμείς τρέχουμε με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός ειδικού αυτοκινήτου που θα επιτρέπει το αμαξίδιο της Άσπας να εισέρχεται ολόκληρο μέσα στο αυτοκίνητο στην θέση του συνοδηγού. Για να μπορέσει η Άσπα να βγει έξω με την μητέρα της, για να ανεβεί η ψυχολογία της. Η κοινωνικοποίηση της Άσπας παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια αποκατάστασης που κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς θα κάνουμε το λιγότερο που μπορούμε, να δώσουμε λίγη χαρά στην Άσπα και να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη της.

Πως μπορώ να βοηθήσω;

  • Γίνε μέλος στην δράση και τρέξε. Αυτόματα θα αποκτήσεις την “προσωπική” σου σελίδα στην δράση που δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήσε την για να βρεις σπόνσορες για τα χιλιόμετρα που θα διανύσεις για την Άσπα.
  • Κάνε μια ονλαιν δωρεά ή γίνε σπόνσορας σε κάποιο μέλος της πρόκλησης που θα τρέξει για την Άσπα (όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν πηγαίνουν απευθείας στον ειδικό λογαριασμό για την Άσπα)
  • Προωθήσε την δράση στους φίλους σου στα κοινωνικά δίκτυα. Βοήθησε το μήνυμα να φτάσει σε περισσότερους αποδέκτες.

Επικοινώνησε για περισσότερες πληροφορίες στο stavros [at] umbali.org

Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό που διατηρεί στην Τράπεζα Πειραιώς η μητέρα της Ασπασίας, Σπυριδούλα Φατούρου.

Τράπεζα Πειραιώς: Αριθμός Λογαριασμού 5500-020225-972
IBAN : GR6301725000005500020225972
BIC : PIRBGRAA
Όνομα κατόχου: Σπυριδούλα Φατούρου του Νικολάου και Καλλιόπης Φατούρου.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

------- ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ -------

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top