Ο ΚΑΙΡΟΥΛΗΣ

Ο καιρούλης μας πρόδωσε για 30 αργύρια

O καιρούλης της Αργολίδας επιστρέφει προς στιγμήν από τις θερινές του διακοπές

Το φαινόμενο θα είναι πρόσκαιρο και στα μέρη μας δεν θα μας πιάσει δα και τόσο πολύ. Μια μικρή πτωσούλα της θερμοκρασιούλας θα έχουμε, με ταβάνι τους 34 και πάτωμα τους 24. Υποψία βροχούλας γύρω στο σούρουπο, αλλά πρόσκαιρης και αν, υγρασιούλα σε υψηλά επίπεδα και ανεμούληδες που θα φτάσουν τα 4 μποφοράκια παραλιακώς και το πολύ 2 μποφοράκια στα ενδότερα. Κυρίως βοριάδες με μια μικρή νότια παρένθεση το μεσημέρι.

Ο καιρούλης σήμερον με άλλα λόγια αποτελεί μια μικρή πρόγευση, μια υπενθύμιση δηλαδίς της φύσεως πως ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού έρχεται προς το τέλος του και οι εργασίες του φθινοπώρου κοντοζυγώνουν αδίστακτες.

Τουλάχιστον ξεφορτωνόμαστε σήμερον το μεγάλο πλήθος των εκδρομέων που αναμένεται ολοταχώς να επιστρέψουν στο γιγάντιο χωριό τους και να μας αφήσουν ελαφρώς ησύχους.

Σήμερον που γιορτάζει και ο Ιούδας και το άλλο μισό ημισφαίριο απολαμβάνει ολική έκλειψη ηλίου. Θα την απολαύσουμε οι δυστυχείς, όπως και τα περισσότερα φαινόμενα της ζωής, εις τας ωραιοτάτας οθόνας μας.

Ανατόλης Βοριάς

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top