ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Συνέντευξη του Κυριάκου Σάμιου για τη συνάντηση ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων της Αργολίδας

Το Εργαστήρι Θεατρικής Πράξης – Θεατροδρόμιο Ναυπλίου, ύστερα από πρόσκληση που απηύθυνε σε όλες τις Ερασιτεχνικές Θεατρικές Ομάδες του νομού μας, και με την σύμπραξή τους, διοργανώνει και προσκαλεί ανθρώπους που εμπλέκονται, ή ακόμη, ανθρώπους όπου μέσα τους εμφωλεύει η προδιάθεση να διεισδύσουν στον θεατρικό βίο, στη συνάντηση φιλίας: ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ – ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ!

Η συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 24 (απόγευμα), το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου (10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ., και 5.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.), στο Θέατρο Τριανόν, στο Ναύπλιο.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου: 

  • Θα γίνει παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα, από ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής μας.
  • Προβολή ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αντωνίου, με τίτλο Η π α ρ ά σ τ α σ η, το οποίο αφορά στο κοινωνικό θέατρο. Θα ακολουθήσει συζήτηση.
  • Κατά τις πρωινές ώρες σε στρογγυλά τραπέζια με τη συμμετοχή των θεατρικών μελών των ομάδων, και του θεατρόφιλου κοινού, θα γίνει συζήτηση με κεντρικό άξονα το θέμα: «Αναζητώντας την χαμένη ταυτότητα… το ερασιτεχνικό θέατρο είναι απαραίτητο, άραγε γιατί;». Συντονιστής θα είναι ο στιχουργός – ηθοποιός Κυριάκος Ντούμος.
  •  Στον ίδιο χώρο, στο φουαγιέ του Θεάτρου Τριανόν, θα γίνει έκθεση αφίσας και προγραμμάτων θεατρικών παραστάσεων, έκθεση κουστουμιών από παλιότερες παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Ναυπλίου ή άλλων εκδηλώσεων θεατρικού περιεχομένου των θεατρικών ομάδων, καθ’ όλο το τριήμερο. Η παραλαβή τους θα γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με την κυρία Βούλα Δεδέα, στην ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, διεύθυνση: Αχ. Παράσχου 4, Ναύπλιο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974940488.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες πρέπει να επικοινωνούν με τον κύριο Ανδρέα Μανούχο στο τηλέφωνο: 6948272077 και στο email anmanx@cosmotemail.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top