ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

Δράσεις μαθητών στο Ναύπλιο για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η 3η Δεκεμβρίου έχει οριστεί από το 1992 ως η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, τονίζοντας πως τα άτομα αυτά έχουν ίσες ευκαιρίες στην υγεία και την εκπαίδευση και ίδιες δυνατότητες για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική εξέλιξη

Με αφορμή την ημέρα αυτή το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας υλοποίησε μια σειρά δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση τόσο της εκπαιδευτικής κοινότητας, όσο και του συνόλου της κοινωνίας.

Οι μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Αργολίδας ξεχυθήκαν στους δρόμους του Ναυπλίου, παρακολούθησαν στην αίθουσα «Τριανόν» δύο ταινίες μικρού μήκους σχετικές με την ημέρα αυτή και τέλος σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων σχεδίασαν θέσεις parking ΑΜΕΑ.

Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό πως «τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν τα δικά τους μοναδικά και ιδιαίτερα φτερά. Το πέταγμά τους γίνεται ομορφότερο όταν οι άλλοι τους χαϊδεύουν απαλά τα φτερά και πετούνε μαζί τους».

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top