ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή μοίρασε τρόφιμα και παιχνίδια σε οικογένειες

Οι εθελόντριες που βοήθησαν με χαρά την τακτοποίηση των τροφίμων, παρατήρησαν ότι αυτή τη φορά τα τρόφιμα ήταν πολύ περισσότερα . Και ο λόγος είναι απλός: πολλοί μαζί κάνουν περισσότερα από έναν

Το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή ευχαριστεί για την προσφορά τροφίμων το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Ναυπλίου και συγκεκριμένα τη θεατρική ομάδα του σχολείου με Πρόεδρο την Ελένη Σολακούδη. Η θεατρική παράσταση «Το Παραμύθι χωρίς Όνομα» που ανέβηκε στο Τριανόν με 30 παιδιά-ηθοποιούς του σχολείου, συγκέντρωσε πάρα πολλά τρόφιμα που μας τα παρέδωσαν με μεγάλη συγκίνηση.

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος «Μοριάς» με την Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής «ΜΟΡΙΑΣ – ΟΙΑΚΑΣ» με αφορμή την ημέρα του παιδιού 11η Δεκέμβρη συγκέντρωσε τρόφιμα , όπως κάθε χρόνο , και μας παρέδωσε μεγάλη ποσότητα. Ευχαριστούν για την επιμέλεια της εκδήλωσης και την προσφορά.

Ανώνυμος κύριος που πάντρεψε το παιδί του πρόσφερε φαγητά τα οποία περίσσεψαν, με επιμέλεια του catering Pantazis Royal για την ασφαλή συντήρησή τους και μεταφορά τους σε κουτιά των 4 μερίδων. Ευχαριστούν λοιπόν θερμά για την πράξη αυτή και οι ευχές των οικογενειών να είναι στολίδια για το νέο ζευγάρι.

Τα καλάθια του Ιδρύματος που βρίσκονται σε super market της περιοχής μας έδωσαν και αυτά τρόφιμα που διοχετεύτηκαν στις οικογένειες . Ευχαριστούν τον κάθε ανώνυμο άνθρωπο που άφησε τρόφιμα μακράς διάρκειας στα καλάθια.

Τέλος ευχαριστούν τις κυρίες που έφεραν ρούχα και παιχνίδια που μοιράστηκαν και αυτά στις οικογένειες.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top