ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Οι κρατούμενοι της Τίρυνθας παίρνουν χρώμα και ζωγραφίζουν τη ζωή τους

Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, ώρα 14:30 με ομάδα έγκλειστων

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Tμήματος των Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, «Δραματική Τέχνη και παραστατικές τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και σε συνεργασία με τις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας διοργανώνεται Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα με ομάδα έγκλειστων με τίτλο

«Πάρε χρώμα και ζωγράφισε την ζωή σου!»

Την Παρασκευή οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα μέσω των δραματικών τεχνικών και με την βοήθεια της μουσικής, των χρωμάτων και της φαντασίας να επικοινωνήσουν με τον εαυτό τους, τους άλλους και το χώρο, να αποφορτιστούν, να εκφραστούν και να δώσουν λίγο χρώμα στην ζωή τους.

Κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι η επαφή με τον συναισθηματικό εαυτό μέσω του παιχνιδιού, η καλλιέργεια της δημιουργίας, η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση καθώς και η ενίσχυση της ομαδικότητας.

Η διάρκεια του προγράμματος υπολογίζεται σε 90 λεπτά.

Εμψυχώτριες οι μεταπτυχιακές φοιτήτριες:
Άννα Μαρίνα Καργιωτάκη,
Αναΐς Μισκάλ

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top