ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ

Επιτυχίες των μικρών σκακιστών του Ναυπλίου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Την Κυριακή 4 Μαρτίου διεξήχθησαν στο 4ο Λύκειο Κορίνθου το 30ο Ατομικό και Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού της Περιφέρειας Πελοποννήσου με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και ομάδων

Οι αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου συμμετείχαν εκπροσωπώντας τα σχολεία τους.

1) Ο Ζουρουφίδης Κωνσταντίνος μαθητής της Ε τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κατέκτησε την 2η θέση στην γενική κατάταξη.

2) Η Ζουρουφίδη Ζωή Βαρβάρα μαθήτρια της Γ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κατέκτησε την 3η θέση στην γενική κατάταξη και την 1η στα κορίτσια.

3) Ο Δελλής Κωνσταντίνος μαθητής της Γ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κατέκτησε την 4η θέση στην γενική κατάταξη.

Και οι τρεις μαθητές προκρίνονται στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι στις 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2018.

4) Η Ξυλινά Αγγελική Σοφία μαθήτρια της Γ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου κατέλαβε την 10η θέση στην γενική κατάταξη

5) Ο Τσίρος Ελευθέριος μαθητής της Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κατέλαβε την 16η θέση στην γενική κατάταξη

6) Η Τσίρου Μαρία Ελένη μαθήτρια της Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κατέλαβε την 24η θέση στην γενική κατάταξη

Στο ομαδικό πρωτάθλημα συμμετείχε το 4ο Δημοτικό Ναυπλίου. Μέλη της ομάδας ήταν ο Ζουρουφίδης Κωνσταντίνος, ο Τσίρος Ελευθέριος, η Τσίρου Μαρία Ελένη, ο Δελλής Κωνσταντίνος και η Ζουρουφίδη Ζωή Βαρβάρα. Κατέλαβε την 5η θέση και είναι η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για πρόκριση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα .

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top