ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πόσιμο νερό σε Μοναστηράκι, Μυκήνες και Φίχτυα – Το έργο αφορά 3.000 κατοίκους

670 κάτοικοι στο Μοναστηράκι, 750 στις Μυκήνες και 1.700 στα Φίχτυα μέσα σε ένα χρονικό διάστημα λίγων μηνών θα έχουν πόσιμο νερό στις βρύσες των σπιτιών τους

Το νερό θα είναι από τις πηγές της Λέρνας και θα φτάσει στις νέες περιοχές μέσω προεκτάσεων από τις δεξαμενές του Νέου Ηραίου.

Το νέο δίκτυο θα είναι 5,8 χλμ από το Ηραίο μέχρι την δεξαμενή του Προφήτη Ηλία στο Μοναστηράκι, 8,9 χλμ. από την δεξαμενή Νέου Ηραίου μέχρι τις δεξαμενές των Μυκηνών και περίπου 10 χλμ από Νέο Ηραίο μεχρι τις δεξαμενές των Φιχτύων. Συνολικά δηλαδή με δίκτυο 25 χιλιομέτρων θα υδροδοτηθούν περίπου 3.000 δημότες στις κοινότητες Μοναστηρακίου, Μυκηνών και Φιχτύων, αλλά θα υπάρχει δυνατότητα να καλυφτεί ακόμη και μια πιθανή μελλοντική αύξηση του πληθυσμού κατά 500 δημότες..

Tο έργο θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από χρήματα του δήμου και δεν υπάρχει κανενός είδους άλλης χρηματοδότησης ή δανεισμού.

1 ΣΧΟΛΙΟ

1 Comment

  1. Κωστής

    14/04/2018 at 5:01 μμ

    Αυτό είναι απο επίσημη ανακοινωση του δήμου? 750 κατοίκοι στις Μυκήνες?? 350 είναι σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2011 και σήμερα πρέπει να είμαστε λιγότεροι.

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top