ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

Οι ξενοδόχοι της Αργολίδας μαθαίνουν δωρεάν την αξία της τουριστικής τους μονάδας

 

H AVRV AE, φορέας πιστοποίησης, διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ. για τη διενέργεια των ελέγχων κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων σε αστέρια και κλειδιά σε συνεργασία με τη Χριστίνα Καλογεροπούλου, έμπειρη επιθεωρήτρια, διοργανώνουν δωρεάν εξειδικευμένη ημερίδα με θέμα:

Αναλυτική παρουσίαση του νέου συστήματος Κατάταξης των Τουριστικών καταλυμάτων, βάσει του Ν. 4276.2014, την Τετάρτη 25 Απριλίου στο κτίριο του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

Στη διάρκεια της ημερίδας θα αναλυθεί η διαδικασία Κατάταξης Ξενοδοχείων, Camping και Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων-Διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών, αντίστοιχα. Θα επεξηγηθούν όλες οι νομοθετικές απαιτήσεις και θα παρουσιαστούν τα οφέλη άμεσης εφαρμογής του νόμου.

Η συγκεκριμένη νομοθετική απαίτηση θα πρέπει να έχει καλυφθεί από το σύνολο των τουριστικών καταλυμάτων ως το τέλος του έτους, γεγονός που καθιστά την άμεση ενημέρωσή σας ασύγκριτο πλεονέκτημα.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top