ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

34 θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Άργους-Μυκηνών

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 26 Απριλίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00, με τα παρακάτω θέματα:

Θέματα Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών:

1. Περί αποδοχής ποσού 55.820,52 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για την εξόφληση υποχρεώσεων από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

2. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2018 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

3. Περί θεωρήσεως αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

4. Περί χορηγήσεως παραγωγικής άδειας πωλητή υπαίθριου εμπορίου λαϊκών αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

5. Περί επικαιροποιήσεως της υπ’ αριθ. 28/2016 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

6. Επί του από 20-4-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Υπηρεσιών» – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

7. Επί του από 20-4-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Μίσθωση οικοπέδου για θέσεις πάρκινγκ» – εισηγητής ο κ. Σ. Παναγιωτόπουλος.

8. Επί του από 20-4-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Σχινοχωρίου» – εισηγητής ο κ. Σ. Παναγιωτόπουλος.

9. Επί του από 20-4-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Συνέχιση εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Κιβερίου» – εισηγητής ο κ. Σ. Παναγιωτόπουλος.

10. Περί καταργήσεως ή μη κενωθέντος περιπτέρου που βρίσκεται στη Δ.Κ. Άργους και επί της οδού Καρπετοπούλου (Εργατικές Κατοικίες) – εισηγητής ο κ. Χ. Λυκίδης.

11. Περί χορηγήσεως – ανανεώσεως αδείας εγκατάστασης και χρήσης οικήματος επ’ αμοιβή εκδιδόμενου προσώπου της MAGEANU ANA – MANTALINA του TICA – εισηγητής ο κ. Χ. Λυκίδης.

12. Περί ανανεώσεως σύμβασης εργασίας για την συλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων με την εταιρεία ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΓΗΠΑΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

13. Περί μεταβάσεως αντιπροσωπίας του Δήμου Άργους – Μυκηνών και του Δημοτικού Ωδείου στην ΑΜΠΕΒΙΛ της Γαλλίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 25 χρόνων από την αδελφοποίηση με την πόλη του Άργους – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

14. Περί διοργανώσεως εκδήλωσης αδελφοποίησης μεταξύ των Δήμου Άργους – Μυκηνών και του Δήμου Αμφιλοχίας και κάλυψη της σχετικής δαπάνης – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

15. Λήψη αποφάσεως για την προετοιμασία πρότασης χρηματοδότησης μέσω ανταποδοτικών τελών για σύμβαση παροχής υπηρεσιών με μόχλευση πόρων και στόχο την Ενεργειακή Αναβάθμιση – Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινόχρηστων Χώρων με Εξοικονόμηση Ενέργειας του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

Θέματα Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Μελετών:

16. Περί εκτελέσεως του έργου: «Ανακαίνιση – Διαμόρφωση Πλατείας Κουτσοποδίου» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 17. Περί εκτελέσεως του έργου: «Κατασκευή χλοοτάπητα γηπέδου Τ.Κ. Μαλανδρενίου» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

18. Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. και παρατάσεως προθεσμίας εκτελέσεως του έργου: «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος Δ.Ε. Κουτσοποδίου, Λυρκείας, Μυκηνών και Αλέας» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

19. Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. και παρατάσεως προθεσμίας εκτελέσεως του έργου: «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος Δ.Ε. Άργους» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

20. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος Δήμου Άργους – Μυκηνών – 2 ο έργο» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

21. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Κουτσοποδίου 2014» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

22. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο Μουσικού Σχολείου στην Τ.Κ. Προσύμνης» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

Τρέχοντα Θέματα:

23. Παράταση χρονοδιαγράμματος υλοποίησης τριών Προγραμματικών Συμβάσεων με τα εξής αντικείμενα: α) Ανακαίνιση – Στατική ενίσχυση Νεοκλασικής Αγοράς Άργους. β) Στατική ενίσχυση Ιερού Ναού Αγίου Κων/νου Άργους. γ) Έγκριση Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου στον Οικισμό της Δαλαμανάρας. (εισηγητής ο κ. Μ. Νταναβάρας).

24. Περί εγκρίσεως προσλήψεως φυλάκων πυρασφάλειας για την αντιπυρική περίοδο 2018 – εισηγήτρια η κ. Σ. Νάσαινα.

25. Περί εγκρίσεως αρδευτικής περιόδου 2018 και εγκρίσεως προσλήψεως υδρονομέων άρδευσης – εισηγήτρια η κ. Σ. Νάσαινα.

26. Επί του από 14-3-2018 εγγράφου του Δημοτικού Ωδείου με θέμα: «Εκπαιδευτικό πρόγραμμα – μουσικά σύνολα στο Ωδείο» – εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.

27. Κατάρτιση και ψήφιση Κανονισμού Λειτουργίας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών του Δήμου Άργους – Μυκηνών, εναρμονισμένου σύμφωνα με το ΦΕΚ 4249/5-12-2017 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

28. Συγκρότηση ειδικής Επιτροπής Επαναξιολόγησης για απαλλαγή ή επαναπροσδιορισμό τροφείων παιδιών που φοιτούν στις δομές της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών του Δήμου Άργους –Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

29. Καθορισμός μοριοδότησης αιτήσεων επανεγγραφών και νέων εγγραφών νηπίων, στους Παιδικούς Σταθμούς της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

30. Επανακαθορισμός δυναμικότητας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών τμημάτων προσχολικής αγωγής της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

31. Περί ονοματοδοσίας ανωνύμου δημοτικής οδού που αρχίζει από το τέλος της δημοτικής οδού Αγίου Γεωργίου (στο σημείο συμβολής τους) και καταλήγει στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης του Άργους, σε οδό «ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ» – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.

32. Περί ανακλήσεως της υπ’ αριθ. 54/2018 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.

33. Περί ανακλήσεως της υπ’ αριθ. 55/2018 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.

34. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής των κάτωθι έργων: α) Οδοποιία Δ.Ε. Αλέας 2014 . β) Συντήρηση πλατείας Λυρκείας. γ) Κατασκευή λιθοδομών στη Δ.Ε. Αχλαδοκάμπου. με την συμμετοχή Δημοτικών Υπαλλήλων και ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του μετά από διαδικασία κληρώσεως, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4257/2014 άρθρο 61 και Ν. 4024/2011 άρθρο 26 – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.

------- ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ -------

Ημερίδα του ΣΥΚΑΦΙΑΡ στο Άργος για τα δικαιώματα των ασθενών Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” πραγματοποίησε το Σάββατο 19 Μαϊου ημερίδα – ενημέρωση με θέμα: “Τα δικαιώματα των ασθενώ...
Εθελοντική αιμοδοσία αγάπης στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου Με πρωτοβουλία της διακεκριμένης Dr Καλοδήμου Ε. Βασιλικής, τη συμμετοχή του Λιμεναρχείου Ναυπλίου και της Ένωσης Πυροσβεστών Αργολίδας διοργανώνεται ...
Αθώοι οι 6 Ναυπλιώτες για τη συγκέντωση κατά του ΤΑΙΠΕΔ το 2014 Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου οι 6 κατηγορούμενοι για αντίσταση κατά αστυνομικών σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ΤΑΙΠΕ...
Κόπηκε το ρεύμα στους αγρότες της Αργολίδας – Τι είπε ο Υπουργός Ενέργειας Ανακοίνωση του Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτης «Επικοινώνησα σήμερα με τον Υπουργό Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκη. Τον ενημέρωσα για τα τεράστια προβλήμ...
Σαιξπηρική κωμωδία από τη θεατρική ομάδα του Νέου Σχολείου Την Κυριακή 27 Μαΐου, (ώρα 8.00΄μ.μ.) στην αίθουσα ΙΑΝΟΣ του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, νέα παράσταση της θεατρικής ομάδας του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Το «Ημέρωμα της στρί...
Σεμινάριο για προπονητές ποδοσφαίρου στο Φουγάρο Το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο για προπονητές ποδοσφαίρου διοργανώνει στο Ναύπλιο 9-10 Ιουνίου 2018 ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας στον πο...
Εικόνες Γαλλικής παρουσίας στην Αργολίδα Συνάντηση της Ερμιόνης με τις τοπικές βιβλιοθήκες σε μια προσπάθεια "αργολικής" προσέγγισης των ελληνο-γαλλικών σχέσεων και αφορμή τα 190 χρόνια από τ...
Συλλήψεις στο Ναύπλιο για μικροποσότητα χασίς, σουγιά και κατσαβίδι Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, δύο υπήκοοι Βο...
Ο καιρούλης της Τρίτης έχει βιοποικιλότητα O καιρούλης της Τρίτης στην Αργολίδα, 22 του Μάη, 9 μερούλες πριν το γλυκό καλοκαιράκι, θα είναι σχεδόν αιθριούλης Η θερμοκρασιούλα θα κυμανθεί από τ...
39 αρχοντικά της Ελλάδας ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό – Δυο αρχοντικά από το Ναύπλιο Με πολύ μεγάλη χαρά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ), στα πλαίσια της συμμετοχής της στον εορτασμό του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτι...
Ντου του Υγειονομικού σε τουριστικές επιχειρήσεις της Αργολίδας Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, κυρίως στις τουριστικές περιοχές της Αργολίδας, θα διεξαχθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις μαζικής εστί...
Βραδιά πιάνου στο Βουλευτικό από μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου Συναυλία της τάξης του πιάνου στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου, διοργανώνει την Τετάρτη 23 Μαίου 2018 και ώρα 8:00 μ.μ. το Μουσικό Σχολείο Αργολί...
ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top