ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Στο Άργος προσφέρουν τα μαλλιά τους σε αυτούς που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών συναντά την Bergmann Kord στα πλαίσια του 13ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου 2018 σε μια σπουδαία δράση ανάδειξης των αξιών του εθελοντισμού και ενίσχυσης της Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Η Bergmann Kord πέρα από την διαρκή προσπάθεια παροχής αναβαθμισμένων υπηρεσιών, όσον αφορά στο επιστημονικό αντικείμενο, προτάσσει παράλληλα ως βασικό και δομικό στοιχείο της φιλοσοφίας της την προσφορά έργου Αλληλεγγύης, μέσω της ενεργού Συνεισφοράς της στο Κοινωνικό Σύνολο.

Η Βασιλική Κορδερά και ο  Βαρδής Κορδεράς, με την Πρωτοβουλία τους «HAIR for HELP», που είναι μια διαδικασία στήριξης σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία και αποδεδειγμένα δε μπορούν να καλύψουν το κόστος αγοράς περούκας αποκατάστασης, ενθαρρύνουν εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων, οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους ογκολογικούς ασθενείς και πάσχοντες από αλωπεκίαση .

Στα πλαίσια του 13ου Αργειακού Μυκηναϊκού Ημιμαραθωνίου Δρόμου 2018 η σπουδαία αυτή κοινωνική δράση θα πραγματοποιηθεί στο Άργος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord, στον τερματισμό του μεγάλου αυτού δρομικού γεγονότος.

Στις 6-05-2018 στην κεντρική πλατεία του Άργους, εθελοντές θα μπορούν να προσφέρουν 20 εκατοστά από τα μαλλιά τους, βάσει διαδικασίας εγκεκριμένων προδιαγραφών και να συνεισφέρουν σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Σύντομα όλες οι πληροφορίες για αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top