ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Οι Συριζαίοι του Άργους προετοιμάζουν αντικαμποσική παράταξη

Η επερχόμενη ψήφιση του Νομοσχεδίου ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι αποτελεί μια σημαντική τομή στο Αυτοδιοικητικό τοπίο της χώρας μας

Η καθιέρωση ιδιαίτερα της Απλής Αναλογικής για την ανάδειξη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι μια ριζοσπαστική μεταρρύθμιση που θα αλλάξει βαθειά τις συνθήκες διεξαγωγής της δημοτικής πολιτικής και της άσκησης της δημοτικής εξουσίας.

Μια ολόκληρη εποχή δημαρχοκεντρικού αυταρχισμού, θηριωδών πλειοψηφιών, φίμωσης των αντιπολιτεύσεων, ασυδοσίας και αδιαφάνειας τελειώνει, και ανοίγει μια νέα σελίδα ισότιμης αντιπροσώπευσης της ψήφου των πολιτών, διαφάνειας και δημοκρατικής διαλεκτικής.

Η νέα αυτή Αυτοδιοικητική εποχή αποτελεί μια νέα ευκαιρία και για τα δικά μας δημοτικά πράγματα .

Ευκαιρία που οι πολίτες του Δήμου μας δεν πρέπει να αφήσουν να χαθεί, καθώς βλέπουν τις χαμένες τετραετίες να διαδέχονται η μια την άλλη και τη πόλη τους να υποβαθμίζεται συνεχώς σε μια ατέλειωτη τροχιά παρακμής.

Αυτή η αδυσώπητη πορεία προς τη παρακμή διανθίστηκε προσφατα ,για μια ακόμη φορά,από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή του κ. Καμπόσου, με μια δυσώδη φασίζουσα οσμή, που οδήγησε στο πανελλήνιο διασυρμό και του Δήμου και των ίδιων των δημοτών. Το γεγονός αυτό δίνει μια αποφασιστική ώθηση στο συνεχώς διογκούμενο κύμα πολιτών που συνειδητοποιούν ότι η σημερινή πλειοψηφία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

Μπροστά σ’αυτή τη κατάσταση, η εκτίμησή μας είναι ότι η ριζική αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου είναι μονόδρομος.

Για να γίνει αυτό πράξη μόνο ένας τρόπος υπάρχει:

Η ΟΜ Αργους –Μυκηνών μπαίνει μπροστά στην προσπαθεια για την οικοδόμηση μιας πλατιάς ανεξάρτητης Συμπαράταξης, αρχίζοντας άμεσα επαφές, με κόμματα, κοινωνικούς φορείς, παρατάξεις, ομάδες ενεργών πολιτών, κάθε μορφής συλλογικοτήτες και κάθε αδέσμευτο πολίτη χωρίς προσχηματικούς αποκλεισμούς,που θα σχεδιάσει αυτόνομα τη μορφή της εκλογικής της παρέμβασης.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Άργους-Μυκηνών

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top