ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

8 παραβάσεις υγιεινής σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης της Αργολίδας

Στο πλαίσιο του προγράμματος ελέγχων που διενεργεί η ΔΑΟΚ Αργολίδας στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης (π.χ εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία) σε ζητήματα που αφορούν την προστασία του καταναλωτή μέσα από τη διασφάλιση της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων καθώς και από την αποφυγή πρακτικών παραπλάνησης, κατά την περίοδο 25/5/2018 – 30/6/2018 διαπιστώθηκαν τα εξής:

Σε σύνολο είκοσι δύο (22) ελέγχων επιχειρήσεων μαζικής εστίασης διαπιστώθηκαν οχτώ (8) παραβάσεις που αφορούν μη συμμορφώσεις στον τομέα του ελαιολάδου και συνετάχθησαν από τους ελεγκτές εκθέσεις ελέγχου στα πρότυπα που επιβάλλει η Ε.Ε.

Όλες οι παραπάνω περιπτώσεις παραπέμφθηκαν στην επιτροπή επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Η ΔΑΟΚ Αργολίδας θα συνεχίσει την διενέργεια ελέγχων καθ’ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου και καλεί τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην πιστή τήρηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας τόσο για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων όσο και για την αποφυγή πρακτικών παραπλάνησης.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top