ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

Eκπαιδευτικά προγράμματα της νέας χρονιάς από τον Παλαμήδη

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο Παλαμήδης΄΄ ανακοινώνει ότι και κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά 2018 – 2019 θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα από το Σύλλογo

Τα προγράμματα αφορούν σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της πόλης μας, της Αργολίδας αλλά και σχολικών μονάδων της Επικράτειας.

Υπεύθυνη για τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι η κυρία Τίνα Γκιόλα – μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου – με την οποία οι υπεύθυνοι καθηγητές των σχολείων μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία καθημερινά στο τηλέφωνο 27520 24520 του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ και κατά τις ώρες 11.00΄ έως 13.00΄ καθώς και στο προσωπικό της τηλέφωνο 6974993433.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αφορούν στην τοπική ιστορία του Ναυπλίου και περιλαμβάνουν:

  • Τη γνωριμία της πόλης μέσω του φωτογραφικού και ιστορικού αρχείου του Συλλόγου μας,
  • Τη γνωριμία με την βενετσιάνικη μάσκα, δραστηριότητα που πραγματοποιείται στο κτήριο του Συλλόγου – Σταϊκοπούλου 52 στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και
  • Την ανακάλυψη και εξερεύνηση των οδωνυμικών του Ναυπλίου, με τελική επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης
ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top