ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο 18χρονος Ναυπλιώτης Ευάγγελος Ρεβίθης στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Την Ακαδημία Νέων Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών θα μετέχει από φέτος και μετά από την προβλεπόμενη ακρόαση ο μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Άργους – Μυκηνών Ευάγγελος Ρεβίθης 

Μια ακόμα επιτυχία για τον πολλά υποσχόμενο νέο μουσικό, μετά την εισαγωγή του στην Camerata Junior-Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής.

Κατά την ακρόαση ο 18χρονος συναγωνίστηκε με μουσικούς υψηλότερου επιπέδου σπουδών ή διπλωματούχους και πέτυχε να εισαχθεί παμψηφεί.

Ο Ευάγγελος Ρεβίθης γεννήθηκε το 2000, στο Δρέπανο Ναυπλίου. Σε ηλικία 10 ετών ξεκίνησε τα μαθήματα βιολιού στο Δημοτικό Ωδείο Άργους, με καθηγητή τον Νίκο Μάνδυλα κορυφαίο A’ στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Έχει διακριθεί σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς βιολιού και τώρα είναι σπουδαστής του Β’ έτους Ανωτέρας τάξης. Είναι μέλος της Underground Youth Orchestra και έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Επίσης έχει παίξει με το Δ.Ω.Α στην αδερφή πόλη του Άργους στην Γαλλία, Abbeville. Η τελευταία συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο καλών τεχνών der Kunste στο Βερολίνο. Έδωσε εισαγωγικές εξετάσεις για την Camerata νέων, Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, με επιτυχία, όπως επίσης και στην Ακαδημία Νέων μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και πέρασε με επιτυχία παμψηφεί στις 9/10/2018

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top