ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ποιοι αποτελούν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Πύλης Πολιτισμού

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου που προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 24 Οκτωβρίου είναι:

Πρόεδρος : Βούλα Δεδέα

Αντιπρόεδρος : Γιάννης Μερσηνιάδης

Γενική Γραμματέας : Αναστασία Σταμούλη

Ταμίας : Γεωργία Χρόνη

Μέλη : Σοφία Δήμα

Φραντσέσκο Μορρέτι

Ντίνα Καλογεροπούλου

Χρυσή Νταή

Στην πρώτη του συνεδρίαση συζητήθηκαν προτάσεις για τις δράσεις της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου για τη χειμερινή περίοδο αλλά και δράσεις και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου – η Πύλη της Αγάπης.

Το νέο Δ. Σ. κάνει « κάλεσμα αγάπης » προς όλους τους συμπολίτες μας για να γίνει πιο μεγάλη και πιο δυνατή αυτή η αγκαλιά.

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top