ΚΑΥΓΑΔΕΣ

Ο Καμπόσος προσβάλει το Άργος – Ανακοίνωση μελών της Νέας Δημοκρατίας

Ανοικτή επιστολή δια τύπου 20/11/2018

8 χρόνια τώρα κάθε Παρασκευή ο Καμπόσος στο YouTube με μονόλογο, συνεχίζει να ψεκάζει τον κόσμο με παραπληροφόρηση και διασπαστικές κορώνες μίσους για τους συμπολίτες μας που έχουν διαφορετική άποψη!

Αφού διχοτόμησε την πόλη διχάζει και τους πολίτες ,

Πουλά νταηλίκι, τσαμπουκά και με καθημερινό Λεξιλόγιο όπως: “Ρεμάλια’’, ‘’Φασισταριά’’ (sic), ‘’Λαμόγια’’, ‘’Άρρωστοι’’, ‘’Εχθροί της πόλης’’, ‘’να τους πάρουν μπάλα οι πολίτες’’, ‘’Παλιάνθρωποι και Ρουφιάνοι, μισείτε τον τόπο θα σας πατάω τα κεφάλια κάτω ‘‘, και με πολλές άλλες εκφράσεις του είδους, προσπαθεί να τρομοκρατήσει και απαξιώνει (με προσωπικές ύβρεις) τους πολίτες που έχουν διαφορετική άποψη των λόγων και των έργων του.

Και παράλληλα με έργα ανάπλασης (αμφιβόλου λειτουργικότητας και ποιότητας) του κέντρου, διχοτομεί την πόλη που καταρρέει εμπορικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Οι γεμάτοι ύβρεις, διχασμό και μίσος λόγοι του δεν εκφράζουν την δημοκρατική αντίληψη των οπαδών της Ν.Δ. και ιδιαίτερα των νεολαίων της Ν.Δ.

Τα δημοκρατικά μέλη της Ν.Δ. αντέδρασαν.

Ήδη η αμφισβήτηση προς τον Καμπόσο είχε επέλθει από τους Νεοδημοκράτες (ακόμα πολύ πριν την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του από την Ν.Δ. ), με την καταπόντιση του υποψηφίου του στις εσωτερικές εκλογές για την ανάδειξή προέδρου της ΝΟΔΕ (+125 στ. ) και εκλογή του εκλεκτού του στην Τ.Ο. Άργους μόνο με 7 (επτά) σταυρούς διαφορά.

Συνεχίζει να μιλάει ακατάπαυστα στην τηλεόραση για τον καιρό, για πολιτική, για εχθρούς, για Μακεδονία, για Κουμουνιστές, για Εβραίους, για εχθρούς της πόλης, σ’ ένα διαρκές ακροδεξιό, γραφικό παραλήρημα.

Παλεύει να χτίσει την μικρή του καριέρα εκεί που άλλοι έχτισαν μεγάλες καριέρες.

Στην πατριδοκαπηλία.

Οι ακροδεξιές δηλώσεις του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο.

Η πόλη εμφανίζεται στο Πανελλήνιο μέσα από την ακροδεξιά ρητορική και τις γραφικότητες αυτού του ανθρώπου.

Χρεώνεται η πόλη όλα τα παραπάνω.

Εμφανίζεται ως ο τόπος που εκφράζεται από τον ακροδεξιό και τους γύρω του (συμφεροντολόγους, ανθρώπους του κοινωνικού περιθωρίου που ανακάλυψαν και προβάλλουν τα ανύπαρκτα «ταλέντα» τους και πολιτικά καιροσκόπους) ως ο τόπος που ανθούν τέτοια λουλούδια και διασύρεται στο Πανελλήνιο.

Δεν του αξίζει του Άργους τέτοια τύχη.

Συντηρητική πόλη μεν, αλλά σοβαρή με ανθρώπους που δεν ανέχονται τα άκρα, που τους χαρακτηρίζει το μέτρο στην ζωή τους και στις ενέργειές τους.

Η εικόνα του στο Πανελλήνιο ως θερμοκηπίου ακροδεξιών και γραφικών προσβάλει το Άργος μας.

Ο συγκεκριμένος Δήμαρχος αποτελεί τυπικό παράδειγμα ακροδεξιού.

Ο άνθρωπος αυτός έχει καταστήσει τον Δήμο Άργους ακροδεξιά εστία με δηλώσεις και πρακτικές (κυρίως πρακτικές) που δεν έχουν σχέση με το κόμμα μας.

Είναι χαρακτηριστικές και ταυτόχρονα προσβλητικές για την Νέα Δημοκρατία δηλώσεις του που αφορούν τον χαρακτήρα που θέλει να σηματοδοτήσει ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, για το κόμμα μας.

Η Ν.Δ. ενοχλημένη από τον ακροδεξιό του οίστρο τον διέγραψε με απόφαση του πρόεδρου κ. Μητσοτάκη, μη ανεχόμενη δηλώσεις και γραφικές ενέργειες που την εξέθεταν.

Αιτία της διαγραφής του ήταν οι ρατσιστικές και αντισημιτικές δηλώσεις του σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης κου Ιωάννη Μπουτάρη.

Παρά ταύτα και παρά την απόφαση του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, εσωτερικές δυνάμεις (αόρατες χείρες) εμποδίζουν την έμπρακτη αποστασιοποίηση απ’ αυτόν και την αποδοκιμασία του. Εμποδίζουν δε με τον τρόπο τους την κάθε κίνηση σύστασης ψηφοδελτίου της Ν.Δ. , παρ’ ότι έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από τα Δημοκρατικά στελέχη του κόμματος! Ποιοι είναι αυτοί τέλος πάντων που πάνε ενάντια στην απόφαση του πρόεδρου και επιτρέπουν να θεωρείται η διαγραφή ‘’έλα μωρέ’’.

Η απαίτηση των Νεοδημοκρατών στο Άργος είναι, ένα καθαρό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Η Ν.Δ. είναι η μεγαλύτερη πολιτική παράταξη στην πόλη μας και δεν ανεχόμαστε πλέον να σύρεται και να διασύρεται πολιτικά από άτομα αμφιβόλου πολιτικής ιδεολογίας και να την εκμεταλλεύονται για ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ και ΝΕΟΥΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ !

Το κόμμα μας πρέπει άμεσα να ορίσει υποψήφιο στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές , εκτός του προσώπου αυτού για να μη κατηγορηθεί για έμμεση στήριξη του ακροδεξιού (επιεικής έκφραση) τον οποίο διέγραψε με προσωπική απόφαση ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ένα να ξέρουν, ότι η Νέα Δημοκρατία με Μητσοτάκη Αρχηγό δεν εκβιάζεται!

ΠΡΕΠΕΙ να ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η ΗΡΕΜΙΑ και η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ στην ΠΟΛΗ μας

Νεοδημοκράτες του Άργους

Υ.Γ. Τα ονόματά μας είναι στην διάθεση του κόμματός μας.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top