ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Παραδόθηκαν 2 αναπηρικά αμαξίδια – Τα πήραν ένας 19χρονος και μια μοναχή

Χθες παραδόθηκε στην οικογένεια του 19 χρονου Άγγελου Κ. το πρώτο από τα τρία αναπηρικά αμαξίδια που απέφερε η συλλογή πλαστικών πωμάτων

Ο πατέρας του Άγγελου κατά την παραλαβή του αμαξιδίου ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που με την συνεισφορά του συλλέχθηκε η απαραίτητη ποσότητα για την αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου.

Σήμερα Κυριακή 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε δωρεά του δεύτερου αμαξιδίου στην Ι.Μ. Αγ. Δημητρίου Καρακαλά για καθημερινή χρήση από μοναχή με σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Οι μοναχές που παρέλαβαν το αμαξίδιο ευχαρίστησαν τόσο τους παρόντες συντονιστές της δράσης συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών πωμάτων αλλά και τον κόσμο της περιοχής που συμμετείχε στην δράση για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Η παράδοση του τρίτου αμαξιδίου θα πραγματοποιηθεί αύριο φτάνοντας συνολικά τις 19 παραδόσεις αμαξιδίων μετά από συλλογή και ανακύκλωση πλαστικού τα τρία τελευταία περίπου χρόνια.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top