ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ

Σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιόλαδου από το Σύλλογο Γεωπόνων Αργολίδας

Εκπαιδευτικό σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου διοργανώνει ο Σύλλογος Γεωπόνων Αργολίδας σε ημερομηνία που δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα

Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον και συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων.

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των εμπλεκομένων στα διάφορα στάδια παραγωγής και διακίνησης ελαιολάδου στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προκειμένου να:

  1. Βελτιωθούν οι πρακτικές καθόλη τη διάρκεια ζωής του ελαιολάδου
  2. Να παρακινηθούν στην εμπορία ελαιολάδου με άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
  3. Να αυξηθεί η ποσότητα του διακινούμενου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου
  4. Να γίνει κατανοητό ότι το προϊόν θα προωθηθεί στην αγορά μόνο όταν έχει άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, δεδομένου ότι η οργανολητική αξιολόγηση είναι θεσμοθετημένο κριτήριο ποιότητας και οι χώρες εισαγωγής εξετάζουν αυτό το κριτήριο.

Θα δοθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης και το κόστος του Σεμιναρίου είναι 100 €. Ανάλογη εκπαίδευση σε άλλους χώρους κοστίζει πολύ παραπάνω.

Το Σεμινάριο θα γίνει στο ΚΕΓΕ της Νέα Κίου, ήδη ο Σύλλογος Γεωπόνων έχει δρομολογήσει τη διαδικασία για την παραχώρηση της Αίθουσας που γίνονται οι εκπαιδεύσεις. Σε περίπτωση που δεν παραχωρηθεί ο χώρος του ΚΕΓΕ, τότε η εκπαίδευση θα γίνει στα χώρο των Γραφείων του Συλλόγου.

Για συμετοχή πρέπει να στείλετε τη συνημμένη Αίτηση στα γραφεία του Συλλόγου με Φαξ ή E-mail, ενώ για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:
α) 6944366125 (Κώστας Ρούμπος)
β) 6986609450 (Δημήτρης Πέτσικος)

– ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
– Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top