ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ

Χαίρεται ο Τατούλης για το 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην Ευαγγελίστρια

«Εξασφαλίσαμε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για το νέο κτίριο του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα, κάτι το οποίο δεν ήταν αναμενόμενο» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την επίσκεψή του στην Eυαγγελίστρια, σήμερα, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού μίλησε για τη μεγάλη αξία της αλληλεγγύης – πράγματι η αξία είναι μεγάλη, πάνω από ένα μύριο – στη συνέχεια επαίνεσε δημόσια όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που συμβάλλουν με τις δικές τους δυνάμεις, δαπανώντας μάλιστα χρήματα από το οικογενειακό τους χαρτοφυλάκιο και προσωπικό και οικογενειακό τους χρόνο.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον εφημέριο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, παπά Λευτέρη. «Είναι ένας άνθρωπος δραστήριος, ένας άνθρωπος που ταυτίζεται με το συσσίτιο, ένας άνθρωπος που καταναλώνει συνεχώς τις δυνάμεις του για την καλύτερη ποιότητα προσφοράς υπηρεσιών στους πολίτες μας, ιδιαίτερα σε αυτούς που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση. Αυτό είναι ιδιαιτέρως επαινετό».

Ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε ακόμη ότι στις 24 Μαρτίου 2019 θα μπουν τα θεμέλια για τη βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού εξοπλισμού αυτής της σπουδαίας δομής. «Μετά από αυτά που θα κάνουμε, η δυνατότητα προσφοράς ημερησίων γευμάτων τουλάχιστον σε πρώτη φάση θα μπορεί να διπλασιαστεί. Παράλληλα θα δημιουργήσουμε και άλλες υπηρεσίες υγείας και πρόληψης, που θα συνθέτουν μια ολοκληρωμένη δομή κοινωνικής προσφοράς στους πάσχοντες συνανθρώπους μας».

Ελέησον…

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top