ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Οι Δεσμοί Αίματος μετέφεραν το μήνυμα της αλληλεγγύης από την Αργολίδα

Ο Σύλλογος Eθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος” συμμετείχε την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, στο βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ε.ΚΕ.Α (Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας) με τίτλο “Μεταφέροντας το μήνυμα” (Train the trainer)

Τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σχετικό οπτικοακουστικό υλικό, να λάβουν μέρος σε ασκήσεις συγχρονισμού, συνεργασίας και εναλλαγής ρόλων και να διερευνήσουν τρόπους μετάδοσης του μηνύματος για την ανάγκη της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Μέσα από ομαδικές δράσεις που είχαν στόχο να αναδείξουν την αλληλεπίδραση και την εξάρτηση μεταξύ των ανθρώπων, έπαιξαν, χόρεψαν και θυμήθηκαν πως ” Δεν σταματάμε να παίζουμε γιατί μεγαλώνουμε, αλλά μεγαλώνουμε γιατί σταματάμε να παίζουμε”….

Τέλος ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, γνωρίζοντας από κοντά τους χώρους όπου πραγματοποιείται η συγκέντρωση η ανάλυση, ο έλεγχος και η διανομή του αίματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό αίτημα του συλλόγου το οποίο έγινε δεκτό από το Ε.ΚΕ.Α και χάρη στην ευγενική χορηγία του γραφείου γενικού τουρισμού Zafiris tours

Το Δ.Σ του σύλλογος ευχαριστεί το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας για την ζεστή φιλοξενία και ιδιαίτερα το γραφείο γενικού τουρισμού Zafiris tours για την δωρεάν μεταφορά των μελών.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top