ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Οι κρατούμενοι των φυλακών Ναυπλίου στέλνουν ένα αίτημα στο Δήμο Ναυπλιέων

Οι κρατούμενοι των αγροτικών φυλακών Ναυπλίου έχουν στείλει επίσημο αίτημα στο Δήμο Ναυπλιέων να τους παραχωρηθεί μια μπασκέτα

Επειδή ο Δήμος έχει καθυστερήσει στην ικανοποίηση του αιτήματος κι επειδή γνωρίζουν πως υπάρχουν αρκετές μπασκέτες στην αποθήκη του Δήμου που κάθονται, επικοινώνησαν με το Παλαμπούρτζι για να δημοσιοποιήσει το αίτημά τους, μήπως και τα πράγματα γίνουν λίγο πιο γρήγορα.

Το Παλαμπούρτζι, από την μία, δημοσιοποιεί το αίτημα, και από την άλλη, αν γίνει πράξη η παραχώρηση μιας μπασκέτας, την οποία αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι κρατούμενοι να τοποθετήσουν, θα δημοσιοποιήσει επίσης το γεγονός μαζί με ένα μικρό ευχαριστήριο των ίδιων των κρατούμενων.

Mario Vagman

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top