ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

Αναβαθμίζεται κτιριακά το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Υποβλήθηκε σήμερα η πρόταση για την χρηματοδότηση κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Αργολίδος από το Δήμο Άργους Μυκηνών προς την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Π.Π.

Πρόκειται για το τρίτο μεγάλο σχολείο που γίνεται στα όρια του δήμου Άργους Μυκηνών.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 4.000.000 Ευρώ και θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα όλου του νομού Αργολίδος. Το έργο αφορά την κατασκευή ενός μεγάλου διώροφου κτιρίου, το οποίο θα περιλαμβάνει τους χώρους και τις αίθουσες που είναι απαραίτητοι για την πλήρη και σωστή λειτουργία του Μουσικού Σχολείου, του οποίου σήμερα οι χώροι δεν επαρκούν.

Με την προσθήκη του νέου κτιρίου θα λειτουργήσει ομαλά το Μουσικό Λύκειο, δίνοντας την δυνατότητα το σχολείο να εξυπηρετεί όλους τους μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας.

Η συνολική μεικτή επιφάνεια του μουσικού σχολείου θα είναι 3.513 τ.μ. και θα περιλαμβάνει 8 αίθουσες, εργαστήρια, χώρους διοίκησης, ιατρείο, μικρά γραφεία για ενημέρωση γονέων, γραφείο συλλόγου γονέων, βιβλιοθήκη, πολύ μεγάλη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων, αίθουσες μουσικής, αίθουσες διδασκαλίας, κυλικείο, χώρο κουζίνας, βοηθητικούς χώρους, γυμναστήριο, κ.α. Προβλέπεται, επίσης, επίστρωση του υπάρχοντος προαύλιου χώρου και τοποθέτηση περίφραξης. Το σχολείο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο επιφανείας 18.121,13 τ.μ.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top