ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ

Δημιουργία Open Mall στο Ναύπλιο – Τα έργα που θα γίνουν

Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο του Ναυπλίου, κατάθεσε έναν πλήρη και ολοκληρωμένο φάκελο διεκδικώντας να ενταχθεί στο πρόγραμμα Open Mall, χάρη στο οποίο συνολικό πόσο που ξεπερνά το 1,600,000€ θα επενδυθεί στην πόλη το αμέσως προσεχές διάστημα, εφόσον εγκριθεί

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο μεταξύ άλλων προσβλέπει στην τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας σε περιοχές εμπορικού ενδιαφέροντος και πιο συγκεκριμένα σε περιοχές με σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους, οι οποίες διαθέτουν και τουριστική δυναμική, μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις που ωφελούν συνολικά και διαχρονικά την περιοχή.

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβλέπονται δράσεις όπως:

– Αισθητική, περιβαλλοντική και λειτουργική αναβάθμιση δημόσιων χώρων
– Σύστημα υπογειοποιημένων κάδων απορριμμάτων
– Ανάπτυξη συστημάτων ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (wi fi)
– Ανάπτυξη «έξυπνων» συστημάτων παροχής πόσιμου νερού
– Εγκατάσταση ηλεκτρονικών πινακίδων Led
– Προμήθεια ηλεκτροκίνητου mini bus
– Άλλες δράσεις προβολής και επικοινωνίας των νέων δυνατοτήτων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο

Η εφαρμογή του προγράμματος είναι σαφές πως θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εικόνα της πόλης και θα την καταστήσουν ακόμη πιο γοητευτική στον επισκέπτη, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Με τη χρήση «έξυπνων εφαρμογών» δημιουργείται μια ουσιαστική δυναμική, που θα επηρεάσει εξαιρετικά θετικά την τοπική οικονομία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

1 Comment

  1. Νίκος Σταυροπουλος

    17/02/2019 at 11:45 μμ

    Υπάρχουν οι προϋποθέσεις, εφόσον εγκριθεί, να γινει κατι πολυ καλό για την πόλη. Βέβαια ολα κρίνονται απο το αποτέλεσμα.

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top