ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ από το αφιέρωμα στο μεγάλο αθλητή Τζιμ Λόντο

Άριστες εντυπώσεις άφησαν οι εκδηλώσεις του αφιερώματος που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 2 Μαρτίου, για το σπουδαίο Έλληνα αθλητή και ευεργέτη Τζιμ Λόντο, ένα αφιέρωμα που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ” του Δήμου Άργους-Μυκηνών, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο δράσεων

Ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία του μέλους του διοικητικού συμβουλίου κας Ελένης Σιδέρη – Σαρρή, που μαζί με την υπόλοιπη επιτροπή : τον κ. Παναγιώτη Μουσταίρα, τον κ. Γιάννη Αποστολόπουλο, αλλά και τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Βαγγέλη Τζαβέλλα προσπάθησαν ιδιαίτερα για την αρτιότητα αυτής της πολυεπίπεδης εκδήλωσης .

Ήταν η πρώτη εκδήλωση από κύκλο αφιερωμάτων που θα πραγματοποιήσει το Ν.Π.Δ.Δ. για τις μεγάλες προσωπικότητες της αθλητικής ιστορίας του τόπου μας.

Ευχαριστίες:

-τους ταλαντούχους δημιουργούς από το 1ο ΕΠΑΛ και 1ο ΕΚ Άργους για την προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ τους “Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΜ ΛΟΝΤΟΥ” και τους διευθυντές των σχολείων κ. Τσιπιανίτη και κ.Πιστεύο.

-τον κ. Δημήτρη Θεοφίλου, απόγονο του Λόντου, που μοιράστηκε μαζί μας όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις αλλά και για την ευγενική προσφορά των κειμηλίων στην έκθεσή μας .

-την κα Άννα Ζιάκα για το όμορφο ψηφιακό πορτρέτο που δημιούργησε για τον Τζιμ Λόντο .

-τον κ. Δημήτρη Καρυάμη, πρόεδρο τοπικής ενότητας Άργους και τον κ. Κυριάκο Ψαρρό, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναργειακού για την ευγενική παραχώρηση σπάνιων φωτογραφιών από το αρχείο τους.

-τον προϊστάμενο της διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Σίδερη για την αρωγή.

-τους συντελεστές αυτής της εικαστικής έκθεσης, δηλαδή τους μικρούς μαθητές και τους εικαστικούς των δημοτικών σχολείων .

– την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας και την κα Δαμασκηνού Δέσποινα .

-την διευθύνουσα κα Γκότση Μεταξία από το Ελληνικό Ωδείο-παράρτημα Άργους και την επί πτυχίω σπουδάστρια κα Μαύρα Αγγελική για την υπέροχη εμφάνισή της, που μας καλωσόρισε μοναδικά στην εκδήλωσήμας .

-την Ε.Ο.Π. που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και τον κ. Παναγιώτη Κολιζέρα, πρόεδρο τοπικής ενότητας Μυκηνών, για την όμορφη ξενάγηση στις Μυκήνες .

-την εκδότρια του περιοδικού Volta κα Ανδρουλάκη Φωτεινή για την παρουσία της στις εκδηλώσεις και την ευγενική κάλυψη αυτών.

-την κα Κορονιώτη Γιούλα και το οινοποιείο “Κορονιώτης” .

– την κα Κουγιά Γιούλα για την όμορφη παρουσίαση αυτής της μοναδικής εικαστικής έκθεσης από τα παιδιά της 4ης τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Άργους Μυκηνών, αλλά και της έκθεσης κειμηλίων και φωτογραφιών του Τζιμ Λόντου.

Τελος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους αντιδημάρχους κ. Κρίγγο Δημήτρη και κ. Δούρο Παναγιώτη, στους προέδρους νομικών προσώπων, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους .

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top