ΠΡΟΑΥΛΙΟ

O 4oς Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου ξεκινάει στο Ναύπλιο

Ο ATHIOOC είναι ο πλέον δυναμικά ανερχόμενος διεθνής διαγωνισμός ελαιόλαδου

Έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ελαιοπαραγωγών απ’ όλες τις χώρες και το σεβασμό σημαντικών κριτών παγκοσμίου βεληνεκούς

Η 4η διοργάνωσή του διεθνούς διαγωνισμού ελαιολάδου «Αthena International Olive Oil Competition» (Athena IOOC), ξεκινά στο Ναύπλιο τη Δευτέρα 18 Μαρτίου και θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Οι διαδικασίες αξιολόγησης θα γίνουν στο Βουλευτικό, κτίριο μεγάλης συμβολικής αξίας που ήταν η 1η Βουλή των Ελλήνων του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Η κριτική επιτροπή, την οποία συναπαρτίζουν 20 διεθνούς φήμης δοκιμαστές ελαιολάδου από 12 χώρες θα κληθεί να αξιολογήσει πάνω από 360 έξτρα παρθένα ελαιόλαδα από 14 χώρες: Αλγερία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κροατία, Μαρόκο, Πορτογαλία, Σαουδική Αραβία, Σλοβενία, Τουρκία, Τυνησία, Χιλή και φυσικά Ελλάδα.

Τα ελαιόλαδα βαθμολογούνται σε μία κλίμακα από 65 έως 100 και ανάλογα βραβεύονται ή όχι με χάλκινο, αργυρό, χρυσό ή μεγάλο χρυσό μετάλλιο. Στη συνέχεια, τα καλύτερα ελαιόλαδα του διαγωνισμού ―όσα έχουν βαθμολογηθεί από 95/100 και επάνω― δοκιμάζονται εκ νέου για να αναδειχθεί το καλύτερο του διαγωνισμού.

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top