ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ

H ΑΕΠΙ πέθανε, ζήτω η ΕΥΕΔ – Η νέα εταιρεία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων ήρθε στην Αργολίδα

Μέσω σκανδάλων και λοιπών αναφορών, η παλιά εταιρεία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων, ΑΕΠΙ, δεν υπάρχει πια. Μια καινούρια όμως, η ΕΥΕΔ δημιουργήθηκε και καλεί τις επιχειρήσεις της Αργολίδας να πληρώσουν

Η ανακοίνωση

Με αφορμή την έναρξη της θερινής περιόδου, η Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων – ΕΥΕΔ εύχεται σε όλους τους επαγγελματίες μια παραγωγική και κερδοφόρα επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η περίοδος αναστάτωσης στο χώρο της συλλογικής διαχείρισης αποτελεί παρελθόν, και οι Έλληνες πνευματικοί δημιουργοί – ενωμένοι πλέον, εμπιστεύτηκαν την ΕΥΕΔ για την εκπροσώπηση των ρεπερτορίων τους, προσβλέποντας στη διαχείριση των δικαιωμάτων τους, με διαφάνεια και ισότιμη μεταχείριση και σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης με τους χρήστες των έργων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΥΕΔ είχε ήδη αναλάβει την εκπροσώπηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού μουσικού ρεπερτορίου και εκατομμυρίων ξένων μουσικών έργων.

Διαβάστε επίσης στο Παλαμπούρτζι:  Ο καιρούλης της Πέμπτης παίζει με παγάκια

Σ’ αυτό το πλαίσιο, καλούμε όλους τους επαγγελματίες, που κάνουν χρήση μουσικής στις επιχειρήσεις τους, να λάβουν την απαιτούμενη από το νόμο άδεια δημόσιας εκτέλεσης του εκπροσωπούμενου μουσικού ρεπερτορίου της ΕΥΕΔ, κάνοντας ένα πρώτο βήμα για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησής τους.

Για την αδειοδότησή τους και για κάθε άλλη σχετική πληροφορία, οι επαγγελματίες μπορούν να απευθύνονται στους αρμόδιους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της ΕΥΕΔ για τους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας, κ. Πέτρο Βλαχάκη, τηλ. επικοινωνίας: 6936097814 και κ. Αποστόλη Νάκο, τηλ. επικοινωνίας: 6936097806.

Διαβάστε επίσης στο Παλαμπούρτζι:  Ο καιρούλης της Παρασκευής περνάει με κόκκινο

Με τις ευχαριστίες μας εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και τον έμπρακτο σεβασμό στο δικαίωμα των δημιουργών να αμείβονται για την χρήση των έργων τους, ευχόμαστε στους επιχειρηματίες καλή επιτυχία σε όλες τις δραστηριότητές τους.

Η Προσωρινή Διαχειρίστρια
Μαρία Βλάχου

   
ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top