ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας στην Αργολίδα με θέμα το ταξίδι

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, το ΔΙ.Ε.Κ. Άργους και την Επιτροπή Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΠΕ Αργολίδας διοργανώνουν Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας με βασικό θεματικό άξονα «το ταξίδι»

Αντιλαμβανόμαστε το ‘ταξίδι’με μια πολύ ευρεία έννοια την οποία μπορεί το κάθε σχολείο, Τάξη, εκπαιδευτικός να διαπραγματευτεί όπως νομίζει και όπως η Τάξη του προτιμά.

Το Φεστιβάλ αυτό θα “συστεγάσει” το εφηβικό δημιουργικό «Τρίστρατο » Τέχνης, που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας για τρίτη χρονιά, τις δράσεις στο πλαίσιο υλοποίησης των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Φεστιβάλ Δικτύου σχολείων “Κι αν ήσουν εσύ;” του Πανελληνίου Δικτύου για το θέατρο στην Εκπαίδευση.

Οι άξονες στους οποίους θα εστιάσουμε για την παρουσίαση των εργασιών των σχολείων θα είναι ποικίλοι και θα σχετίζονται με την τέχνη.

Ενδεικτικά θέματα:

• Θέατρο – [παρουσίαση σκηνών από θεατρικά έργα, θεατρικά δρώμενα κ.λ.π]

• Φωτογραφία – [έκθεση φωτογραφίας ή νideο προβολή με το φωτογραφικό υλικό που έχει προκύψει από τ δουλειά των μαθητών/-τριών]

• Εικαστικά – [κάθε σχολείο μπορεί να “κατασκευάσει” τη δικιά του του βαλίτσα. Τί βαλίτσα θα είναι αυτή; Πού πηγαίνει, από πού έρχεται, ποιός την κρατά; ]

• Ταινία μικρού μήκους , animation – Προβολή

• Μουσική [μουσικά σχήματα, μια παιδική χορωδία μας ταξιδεύει…]

Δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top