ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών δημιουργεί εύκολη πρόσβαση για τα ΑμΕΑ στις παραλίες του

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών εντάχθηκε στο Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με θέμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» με προϋπολογισμό 239.971 Ευρώ

Πιο συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν στις παραλίες Νέας Κίου, Τημενίου, Μύλων και Κιβερίου. Σε κάθε παραλία θα τοποθετηθεί μία διάταξη για την αυτόνομη πρόσβαση ΑμΕΑ στη θάλασσα, μία ντουζιέρα, ένα πακέτο τηλεμετρίας, ένας φωτοσυναγερμός, ένας διάδρομος, αποδυτήρια, και μία χημική τουαλέτα.

Πρόκειται να τοποθετηθούν διάδρομοι, οι οποίοι οδηγούν στις ράμπες με το ειδικό κάθισμα, ώστε να δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στους πολίτες με αναπηρία να απολαμβάνουν τη θάλασσα και το κολύμπι, το οποίο εκτός από δικαίωμα αποτελεί και ανάγκη, καθώς η θαλασσοθεραπεία αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο αποκατάστασης ασθενών με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα.

   
ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top