ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ

Απογοητευτική η διαμαρτυρία των Ναυπλιωτών για το Νοσοκομείο

Ένεκα η βροχούλα, ένεκα αυτό το σαράκι της σκουληκοκατάστασης που μαστίζει τον εγκέφαλο του αυτόχθονα ιθαγενή, ένεκα η εκλογική εκμετάλλευση των ημερών που έγινε αντιληπτή στους περισσότερους, ένεκα πολλών παραγόντων, η διαμαρτυρία των Ναυπλιωτών σήμερα το μεσημέρι για την κατάσταση της Υγείας στην περιοχή και κυρίως για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου, ήταν απογοητευτική

Περισσότερο με κηδεία έμοιαζε το σκηνικό παρά με μια βροντερή απάντηση της τοπικής κοινωνίας. Τον θάψαμε το μακαρίτη λοιπόν, στην συγκεκριμένη περίπτωση το Νοσοκομείο της πόλης, και στέκουμε ανήμποροι μπροστά στις εξελίξεις.

Τοπικοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι Δήμαρχοι, βουλευτές και οι παρατρεχάμενοι όλων αυτών ήταν σαφώς περισσότεροι από τον απλό κόσμο και τους μαθητές που βρέθηκαν εκεί. Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και μόνο στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αλλά δυστυχώς είναι λίγοι και μάλλον μόνοι.

Η πάνδημη διαμαρτυρία, όπως ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες, από φορείς, συλλόγους και σχετικούς, πήγε περίπατο στη βροχούλα και στα καφέ της πόλης ή έκατσε σπιτάκι της να χαζέψει στο διαδίκτυο.

Την επόμενη φορά, ας γίνει μια διαμαρτυρία σε μια ώρα μη εργάσιμη και ας διαβάσουν τουλάχιστον οι διοργανωτές το δελτίο καιρού της εβδομάδας.

΄Έτσι ίσως, θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top