ΠΡΟΑΥΛΙΟ

To Θεατροδρόμιο ξεπέρασε το Φράγμα – 9 και 10 Ιουνίου η παράσταση επαναλαμβάνεται

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ, στο Θέατρο Τριανόν

Ο Κυριάκος Σάμιος «ζύμωσε» τα δικά του, πρωτότυπα θεατρικά κείμενα με αποσπάσματα από το θεατρικό έργο «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» της Χρύσας Σπηλιώτη. Κοινός παρονομαστής των δύο; η κατάθεση ψυχής, κραυγή αγωνίας προς το θεατή να έρθει αντιμέτωπος με το εσωτερικό ακατανόητο, να μη φοβηθεί να παλέψει για να ελευθερωθεί από εσωτερικά φράγματα, να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια να λύσει εσωτερικές συγκρούσεις, τα αόρατα κάγκελα της προσωπικής φυλακής του.

Μια παράσταση με περιρρέουσα την έννοια του χρόνου, της μοναξιάς, της εσωτερικής αναζήτησης, των σχέσεων, της ανάγκης ψυχικής σύνδεσης, της υπαρξιακής αγωνίας. Μια αξιοσημείωτη προσπάθεια από εραστές της Τέχνης του Θεάτρου, όλου του ηλικιακού φάσματος, δυο πολιτιστικών συλλόγων του Ναυπλίου, του Εργαστηρίου Θεατρικής Πράξης – Θεατροδρόμιο και τηςΠύλης Πολιτισμού που συνέπραξαν για να ζωντανέψουν επί σκηνής ιστορίες ανθρώπων «της διπλανής πόρτας», και να μοιραστούν μαζί μας την προσπάθειά τους και την αγάπη τους για το Θέατρο.

Ύστερα από την επιτυχία της, η παράσταση θα επαναληφθεί στις 9 και 10 Ιουνίου, ώρα 9.30 μ.μ. στο Θέατρο Τριανόν.

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ – ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και η ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ευχαριστούν όλους, όσοι συνέβαλαν να γίνει πραγματικότητα η παράσταση: τους συντελεστές, τους χορηγούς, τον ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ – ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, καθώς και όλους τους θεατές και όσους συνεισφέρατε με τρόφιμα για το κοινωνικό έργο της Πύλης Πολιτισμού.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top