ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δημιουργήθηκε σελίδα για εξαφανίσεις τετράποδων σε Άργος και Ναύπλιο

Ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε η ομάδα “Χάθηκε ζώο στο Ναύπλιο – Άργος” είναι να υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να παρατηρούν τον χώρο που κινούνται ώστε να δώσουν την οποιαδήποτε πληροφορία για το χαμένο ζωάκι

Γι αυτό χρειάζεται, κάθε μέλος (εάν επιθυμεί και με προσωπικό μήνυμα) να αναφέρει την περιοχή της κατοικίας του καθώς και την περιοχή που κινείται ευρύτερα.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, που θα δοθούν μέσω προσωπικού μηνύματος, θα είναι γνωστά μόνο στους Διαχειριστές και ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Επειδή στο Facebook υπάρχει μεγάλη ροή ενημερώσεων έτσι κάποιοι τυγχάνει να μην δουν μια νέα εξαφάνιση, γι αυτό πέρα από την δημόσια κοινοποίηση, θα στέλνεται προσωπικό μήνυμα στα μέλη.

Κατά την διάρκεια της εξαφάνισης του ζώου, ο κηδεμόνας βρίσκεται σε πανικό, σύγχυση, και όσο περνάει η ώρα, σε απογοήτευση…

Εκεί ερχόμαστε εμείς, όλα τα μέλη της ομάδας, να ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ τις δημοσιεύσεις, να τις ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ώστε να μεγαλώσει το κοινό που θα μάθει για την εξαφάνιση του ζώου και να ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ στον χώρο που κινούμαστε μήπως και συμβάλλουμε στην εύρεσή του.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top