ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

3η θέση για το Λύκειο Λυγουριού σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό

Μαθητές της Ά Λυκείου του ΓΕΛ Λυγουριού πήραν μέρος στον 1ο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ST3dM, του εργαστηρίου Διδακτικής της Φυσικής και Εκπαιδευτικής τεχνολογίας (ΕΔΙΦΕΤ) του τμήματος Φυσικής της σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατάφεραν να διακριθούν καταλαμβάνοντας την 3η θέση πανελλαδικά στην Ανώτερη κατηγορία που αφορούσε τα λύκεια.

Ο διαγωνισμός αφορούσε:

1. Μια εργασία για το φυσικό αέριο,

2. Την κατασκευή μιας τρισδιάστατης κούπας ,εμπνευσμένη από το φυσικό αέριο, στο σχεδιαστικό περιβάλλον Tinkercad.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές Διδασκάλου Αικατερίνη (Φυσικός) και Μάλλιος Πέτρος (Χημικός) και οι μαθητές παρακολούθησαν πριν σεμινάρια τρισδιάστατης σχεδίασης.

Ευχαριστούν τον διευθυντή κ. Μιχάλη Γιαννούλη για την υποστήριξη, τους υπόλοιπους συναδέλφους για τις ώρες που τους παραχώρησαν και τους Λεβεντέλη Γιάννη και Διδασκάλου Παναγιώτη για τις υπέροχες ιδέες τους!

Το σχολείο θα βραβευτεί τον επόμενο Δεκέμβριο στο συνέδριο “ST3dM τρισδιάστατης σχεδίασης και εκτύπωσης στην εκπαίδευση” και η κούπα θα εκτυπωθεί σε τρισδιάστατο εκτυπωτή.

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top