ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Silhouettes…dancing in Nafplio (φωτογραφικό αφιέρωμα)

Το D.A. Artography μας προσφέρει ένα φωτογραφικό αφιέρωμα, μια ξενάγηση σιλουέτας και γραφιστικής φωτογραφίας, όπως το αποκαλεί, σε τοποθεσίες του Ναυπλίου

Μοντέλο αυτής της ξενάγησης είναι η Λιάνα Καββεζού, 20 ετών.

Πρόκειται για μια τεχνική εργασία αρκετών μηνών, στα πλαίσια ενός κόνσεπτ, που εκτός από τη λήψη της φωτογραφίας, το μεγαλύτερο μέρος του οπτικού αποτελέσματος προήλθε από επεξεργασία.

Το D.A. Artography άλλωστε αποτελεί μια καλλιτεχνική σελίδα που δεν ασχολείται μόνο με τη φωτογραφία αλλά γενικότερα με την καλλιτεχνική παρουσίαση εικόνων. Σκοπός του είναι η ανάδειξη της προσωπικότητας του φωτογραφιζόμενου ή της φωτογραφιζόμενης, ο σεβασμός προς τον άνθρωπο και η προβολή των μοναδικών χαρακτηριστικών του.

Απολαύστε το φωτογραφικό του αφιέρωμα

Περισσότερα για το  D.A. Artography

facebook.com/d.a.artography

instagram.com/d.a_artography

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top