ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Αρχαίο Θέατρο Άργους – Φωτογραφίες, βίντεα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εμφανίστηκε χθες στο κοινό του Αρχαίου Θεάτρου Άργους ακούραστη και ως συνήθως με εκθαμβωτική φωνάρα

Τραγούδησε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, χόρεψε, έπαιξε ντραμς και γενικώς μάγεψε.

Στο τέλος της συναυλίας ανέβηκε μέχρι το πάνω μέρος των κερκίδων του Αρχαίου Θεάτρου για να τραγουδήσει μαζί με τον κόσμο. Ο κόσμος της φώναζε, τραγουδούσε μαζί της και τη χαιρετούσε. Συνάντησε κι έναν ιερέα που τραγούδησε και αυτός από το μικρόφωνό της.

Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα του Αναγνώστη

Φωτογραφίες και τρία ακόμα βίντεα

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top