ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μήπως η παγκόσμια βράβευση του Καμπόσου είναι μούφα;

Δελτίο Τύπου της Παράταξης Χειβιδόπουλου από την οποία προκύπτουν αμφιβολίες για την παγκόσμια αναγνώριση του μεγάλου Ηγέτης της Αργολίδος και των περιχώρων

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Άργους, τη Δευτέρα, ο επικεφαλής της παράταξης # Δυνατή Πόλη Ξανά Τάσσος Χειβιδόπουλος, έθεσε στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσο προ ημερησίας διάταξης ερωτήματα σχετικά με το ταξίδι στις Κάννες και την βράβευσή του από έναν Οργανισμό (ΕΒΑ), που δυστυχώς έχει δεχθεί σκληρές κριτικές και δημοσιεύματα καθόλου κολακευτικά, που χαρακτηρίζουν την δραστηριότητες του «ψεύτικες» και «απάτη» από μεγάλες εφημερίδες (Daily Mail, TIMES, SUN κα) του εξωτερικού και ιδιαίτερα της Μ. Βρετανίας.

Διαβάστε επίσης στο Παλαμπούρτζι:  Εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος

Στην Οικονομική Επιτροπή η παράταξή Χειβιδόπουλου υπερψήφισε τις δαπάνες για την μεταφορά και διαμονή του δημάρχου και του πολίτη – μεταφραστή που θα τον συνοδέψει, μετά όμως από σαφείς διαβεβαιώσεις που έδωσε ο Δήμαρχος (μετά από σχετική παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Λυκοσκούφη) στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής όπου διαβεβαίωσε τα μέλη της ότι έχει ελεγχθεί η εκδήλωση, ο Οργανισμός που την διοργανώνει καθώς και η αξία των βραβείων και ότι δεν υπάρχει καμία άλλη δαπάνη εκτός της μεταφοράς και της διαμονής, διαβεβαιώσεις οι οποίες έχουν καταγραφεί και στα πρακτικά.

Διαβάστε επίσης στο Παλαμπούρτζι:  Μαλλιάτσης και Φουντούλης έρχονται για 2 stand-up comedy παραστάσεις στο Άργος

Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες ακολούθησαν στα social media πολλές αναρτήσεις πολιτών, με στοιχεία από πρόσφατα δημοσιεύματα έγκυρων διεθνών ΜΜΕ, που δείχνουν ότι η εκδήλωση αυτή σίγουρα δεν είναι αυτή που μας περιέγραψε ο Δήμαρχος.

Φυσικά οι απαντήσεις του Δημάρχου ότι θα ενημερώσει όταν επιστρέψει και ότι είναι ένα τεράστιο διεθνές γεγονός στο οποίο θα προβληθεί και 7λεπτο βίντεο, δεν κάλυψαν τις απορίες, τόσο της παράταξης και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και πολλών πολιτών, που προβληματίζονται για την εκδήλωση αυτή και την σκοπιμότητα της παρουσίας του Δημάρχου, μετά τα σχετικά δημοσιεύματα.

   
ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top