ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αναλυτικό ρεπορτάζ των Ελληνικών HOAXES για τα αγορασμένα βραβεία του Καμπόσου

Ήταν ή δεν ήταν αγορασμένα τα βραβεία που έλαβε πρόσφατα στις Κάννες ο Δήμαρχος Άργους;

Σε σημερινό δελτίου τύπου του Δήμου Άργους-Μυκηνών αναφέρονται τα εξής:

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος βρέθηκε στις Κάννες όπου και παρέλαβε τα βραβεία με τίτλο Excellence in City Management (Αριστείο για τη διοίκηση των πόλεων) και City Manager of the Year (Μάνατζερ της Χρονιάς) από το εμπορικό συνέδριο που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός και σύμβουλος του ΟΗΕ Global Club of Leaders. Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις και τα εμπορικά συνέδρια αυτού του είδους οι βραβευθέντες πληρώνουν αντίτιμο συμμετοχής.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος μετά τη βράβευση του Κέντρου του Άργους με το χρυσό βραβείο στα «Best city Awards» το 2017 έστρεψε τα φώτα στον Δήμο μας που κάνει ραγδαία βήματα προόδου σε καιρό οικονομικής κρίσης.

Στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών απεστάλη πρόσκληση από τον οργανισμό την οποία και απεδέχθη. Μάλιστα δεν υπάρχει άλλος δήμαρχος που να του έχει προταθεί ανάλογο βραβείο. Αυτό αποτελεί και την απάντηση στους κακόπιστους πως ο οργανισμός δημιουργεί την εκδήλωση για λόγους κέρδους.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ήταν μεγάλο το ποσοστό των Δημάρχων που θα αποδέχονταν την πρόσκληση οπότε και μεγαλύτερο το κέρδος για τους διοργανωτές, πράγμα όμως που δεν έγινε. Άρα καταρρίπτεται αυτό το σαθρό και επιπόλαιο επιχείρημα.

Πέραν τούτου ο Δήμαρχος ακολούθησε όλα τα νόμιμα βήματα και εισηγήθηκε το θέμα της βράβευσης και των εξόδων μετάβασης του στις Κάννες πρώτα στην Οικονομική επιτροπή όπου και ψηφίστηκε θετικά ακόμα και από την αντιπολίτευση αλλά και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως εκ τούτου αντιλαμβάνεται κανείς πως οι κακεντρεχείς φωνές απλά προσπαθούν να μειώσουν αυτή την τεράστια επιτυχία για τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών αλλά και για ολόκληρο τον Δήμο μας καθώς διαφημίστηκε στις Κάννες με 7λεπτο βίντεο που εμπεριείχε τις ομορφιές, την ιστορία, την πολιτιστική μας κληρονομιά μας αλλα και τα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας. Δυστυχώς η αντιπολίτευση δείχνει αλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο. Και όπως έλεγαν οι πρόγονοί μας «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!»

Η ιστοσελίδα όμως ellinikahoaxes.gr παρουσιάζει με λεπτομέρειες όλα τα δημοσιεύματα, τις ειδήσεις και τις πληροφορίες σχετικά με τη βράβευση του Δημάρχου Άργους.

Και η αλήθεια δεν φαίνεται καθόλου ίδια με την παραπάνω ανακοίνωση.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top