Ο ΚΑΙΡΟΥΛΗΣ

Ο καιρούλης της Τετάρτης παίζει μπάλα

Mα τι καλός και γλυκός ο καιρούλης της Τετάρτης, 23 Οκτωβρίου

Θα το πάει έτσι μέχρι και το Σαββατοκύριακο. Άντε να σκάσει και κανά συννεφάκι στον ορίζοντα για το ντεκόρ. Θερμοκρασιούλα σήμερις συν πλην 20 βαθμούληδες, ένα δροσερό αεράκι να πνέει τα κουρασμένα μας μυαλά και ήλιος να αποχωρεί στις 6 και 39 δίνοντας τη σκυτάλη στη νύκτα.

Χρόνια πολλά στον Ιάκωβο και την Ιακωβίνα.

Σαν σήμερα, το 1974, συλλαμβάνονται οι χουντικοί και πάνε βολτίτσα στην Τζιά μέχρι να δικαστούν.

Επίσης σαν σήμερα έχουν γεννηθεί μεγάλες μορφές της ελληνικής και της παγκόσμιας κληρονομιάς. Ο αρχαιολόγος Μανώλης Ανδρόνικος, ο Μάνος ο Χατζιδάκις και ο Πελέ.

Καλή μπαλίτσα σε όλους και όλες.

 

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top