Ο ΚΑΙΡΟΥΛΗΣ

Ο καιρούλης της Τρίτης βρέχει ιστοσελίδες

Ο καιρούλης της Τρίτης έχει αρχίσει κι αγριεύει

Κι ενώ όλα φαίνονται απλώς συννεφιασμένα, το βράδυ προετοιμάζονται οι καταιγίδες που θα διαρκέσουν ένα διημεράκι και θα σκάνε άκυρα ανάλογα τις ορέξεις τους. Βροχές, συννεφιές και θερμοκρασιούλες που φτάνουν κάτω από τους 15 βαθμούληδες. Τουλάχιστον οι ανεμούληδες θα είναι τελείως φλώροι και δεν θα επιδεινώσουν την κατάσταση, τουλάχιστον για σήμερα. Από αύριο, προβλέπεται καιρική αναστάτωση.

Σήμερα θα νυχτώσει οριστικά στις 5 και 17. Και θα έρθει το σκότος.

Σαν σήμερα, 12 του Νοέμβρη, το1990, γεννήθηκε το Ιντερνέτι. Ο άγγλος επιστήμονας Τίμοθι Μπέρνερς – Λι εφευρίσκει τον Παγκόσμιο Ευρύ Ιστό, γνωστότερο με τα αρχικά WWW, πάνω στον οποίο βασίζεται η λειτουργία του διαδικτύου.

Οπότε βροχές, καταιγίδες και τα σχετικά, παρέα με ιντερνετάκι. Ό,τι καλύτερο.

Αρκεί να μην έχουμε διακοπές ρεύματος ή σήματος.

Άγιο μου μόντεμ, κάνε το θαύμα σου.

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top