ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ

Διαμαρτυρία για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα made in Nafplio

Ο Κωνσταντίνος Δημούλης, υποψήφιος βουλευτής, δημοτικός σύμβουλος και καλλιτέχνης ανέβασε σήμερα στην προσωπική του σελίδα στο facebook μια φωτογραφία με τον ίδιο να κρατάει την Ελληνική σημαία στην αίθουσα του Βρετανικού Μουσείου και μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η σημαία που γράφει Ναύπλιο, Hellas, αποτελεί φυσικά μια διαμαρτυρία για την επιστροφή των γλυπτών. Ο ίδιος έγραψε επίσης για τις άσχημες συνθήκες μέσα στις οποίες φυλάσσονται οι Καρυάτιδες.

Η Ναυπλιάρα για άλλη μια φορά πρωτοπορεί στις εθνικές διεκδικήσεις.

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top