ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ

Τσάκαλοι λήστεψαν ΑΤΜ στις Μυκήνες με εκρηκτικό μηχανισμό

Μια δυνατή εκρηξούλα ξύπνησε στις 3.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης τους κατοίκους των Μυκηνών

Άγνωστοι πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο ΑΤΜ που βρισκόταν στο κέντρο του χωριού και μετά την έκρηξη πήραν τα χρήματα που βρίσκονταν σε αυτό. Όσα βέβαια δεν κάηκαν ή δεν διασκορπίστηκαν.

Κάποια τζάμια σε σπίτια και καταστήματα έσπασαν από τον κρότο. Μέχρι οι κάτοικοι να βγουν από τα σπίτια να δουν τι έχει συμβεί οι τσάκαλοι ληστές είχαν εξαφανιστεί παίρνοντας μαζί τους το ρευστό που βρήκαν.

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top