Ο ΚΑΙΡΟΥΛΗΣ

Ο καιρούλης της Δευτέρας προστατεύει τα παιδιά

Με υποψίες βροχούλας ξεκινά η εβδομάδα αλλά βασικό συναίσθημα είναι μουντάδα περιβάλλοντος και ψυχής

Η θερμοκρασιούλα ανέβηκε ελαφρώς, 15 ως 21 βαθμούληδες, συννεφάκια ολούθε αλλά βολταδόρικα με άγνωστες προθέσεις και ανεμούληδες στα 2 και 3 βορειδυτικά μποφοράκια. Ο ήλιος αποχωρεί στις 5 και 13.

Χρόνια πολλά στο φίλο και αναγνώστη Πλάτωνα.

Ευρωπαϊκή Ημέρα για την Προστασία των Παιδιών από τη Γενετήσια Εκμετάλλευση και Κακοποίηση, σήμερα, 18 του Νοέμβρη. Κοινώς περί σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποίησης και παιδεραστίας. Από τα πιο άσχημα πράγματα που υπάρχουν στο σύμπαν.

Ας το θυμόμαστε, ας προστατέψουμε τα παιδιά όλου του κόσμου και καλή εβδομάδα.

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top