ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ

Argolida Classic Rally Regularity

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου και τελευταίου φετινού αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Regularity Rally Ιστορικών Αυτοκίνητων, “ARGOLIDA CLASSIC RALLY REGULARITY 2019”, που θα γίνει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στην Αργολίδα ενημερώνει τους αγωνιζόμενους ότι η προετοιμασία του αγώνα βρίσκεται στο τελικό στάδιο, με την διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής έως την Πέμπτη 28/11 στο ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ: https://www.e-omae-epa.gr/RaceList.aspx

Το πρόγραμμα:

Λήξη εγγραφών Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 .
Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019
Διοικητικός Έλεγχος & Παραλαβή Υλικού για τα τοπικά πληρώματα και όσα
πληρώματα έχουν δηλώσει παραμονή Σάββατο 18:00 – 20:00 στο Φουγάρο Ναύπλιο.
Διοικητικός – Τεχνικός έλεγχος στην πλατεία Φιλελλήνων λιμάνι Ναυπλίου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 08:00-10:00.

Λήξη δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων 10:00.
Ανακοίνωση λίστας εκκινούντων 10:10.
Εκκίνηση 1ου σκέλους, τόπος πλατεία Φιλελλήνων λιμάνι Ναυπλίου 10:30.
Τερματισμός 1ου Σκέλους, Παραλία Παλαιάς Επιδαύρου 12:40 και εκκίνηση 2ου Σκέλους στις 13:10 .
Τερματισμός του αγώνα στις 15:30 Φουγάρο Ναύπλιο.
Ανακοίνωση προσωρινών 16:30 και στην συνέχεια τελικών αποτελεσμάτων.
Τελετή απονομής με μπουφέ στο Φουγάρο Ναύπλιο 17:00.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στην Πλατεία Φιλελλήνων με θέα το Μπούρτζι και φόντο το Παλαμήδι.

Στο πρώτο σκέλος προορισμός είναι η Παλαιά Επίδαυρος μέσω 4 εντυπωσιακών Ε.Δ., όπως η θρυλική Ακροπολική Καρναζέικα. Η εκκίνηση του δευτέρου και τελευταίου σκέλους θα πραγματοποιηθεί μετά από διάλειμμα 30΄ και θα έχει ως τελικό προορισμό του αγώνα το Φουγάρο. Στο σκέλος αυτό τα πληρώματα πρέπει να ολοκληρώσουν 3 συναρπαστικές Ε.Δ.

Η γραμματεία και ο επίσημος πίνακας ανακοινώσεων θα βρίσκεται μέχρι τις 29/11/2019 στα γραφεία της AΛMA 4Χ4 Ναυπλίου, στο Ναύπλιο, το Σάββατο 30/11 17:30 – 20:30 στο Φουγάρο Ναύπλιου, την Κυριακή 8:00 – 11:30 στο χώρο της εκκίνησης στην Πλατεία Φιλελλήνων και στην συνέχεια στο Φουγάρο μέχρι την λήξη του αγώνα. Το συνολικό μήκος της διαδρομής των 155 χιλιομέτρων αποτελείται από 7 Ε.Δ. και 15 χρονομετρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 Ναυπλίου www.alma4x4nafplio.gr, στο fb Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 Ναυπλίου και στο τηλέφωνο 6934087029 (Χριστόδουλος Πενταράς).

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top