ΚΑΥΓΑΔΕΣ

Γκαβούνος εναντίον Κωστούρου για τα αδέσποτα της περιοχής

Eπίθεση στο δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο εξαπέλυσε ο αντιδήμαρχος Άργους Νίκος Γκαβούνος για τα σκυλιά που είχε μαζέψει ο μπόγιας στο Ανυφί, αλλά «δραπέτευσαν» στον Ξηριά του Άργους, την ώρα που οδηγούνταν στο κτηνίατρο

Η δήλωση Γκαβούνου

Σχετικά με την απώλεια των 2 σκύλων από υπαλλήλους του Δήμου Ναυπλιέων, παρακολούθησα τις εξηγήσεις που εδώθησαν στο δημοτικό συμβούλιο τους και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα όσα ειπώθηκαν από το Δήμαρχο Ναυπλιέων ήταν δικαιολογίες.

Πρώτα – πρώτα ξέχασε να ζητήσει συγγνώμη τόσο από τους κατοίκους του Άργους, όσο και από τα ζώα που αποσπάστηκαν με αυτόν το βίαιο τρόπο από το φυσικό τους περιβάλλον.

Δεν έπεισε ο κύριος Κωστούρος γιατί:

α) κανένας εθελοντής ζωόφιλος δεν θα συμμετείχε σε ένα τέτοιο εγχείρημα.

β) για να γίνει μια στείρωση προϋποθέτει τα ζώα να είναι νηστικά τις τελευταίες 24 ώρες, άρα η μετακίνηση θα ήταν δικαιολογημένη προς την πανσιόν φιλοξενίας ζώων, για την οποία όλο καμάρι ο κύριος Κωστούρος ανέφερε ότι υπάρχει σύμβαση, για να παραμείνουν εκεί μέχρι να ενημερωθεί ο αρμόδιος κτηνίατρος.

γ) στείρωση χωρίς ραντεβού με κτηνίατρο υπάρχει μόνο στο αφήγημα του κυρίου Δημάρχου και όχι στην συνήθη πρακτική.

δ) περισυλλογή χωρίς κλουβί μεταφοράς και τα απαραίτητα εργαλεία δεν είναι περισυλλογή.

ε) η δικαιολογία των μεταφορέων ότι άνοιξαν την πόρτα να δουν αν τα σκυλιά ήταν μέσα είναι επιεικώς αστεία.

Αυτό που δεν μας είπε ο κύριος Κωστούρος είναι εάν αυτό το “ατυχές” εγχείρημα συνέβη για πρώτη φορά ή είναι συνηθισμένο γεγονός με βάση την πρακτική που εφαρμόζει ο δήμος του, μιας και από όσο κατάλαβα αυτή είναι η κανονικότητα.

Λυπάμαι ειλικρινά για το γεγονός αυτό και παρακαλώ πολύ να προσπαθήσουν μην ξανασυμβεί, εάν δεν έχει ξαναγίνει, τέτοιο «ατύχημα» εντός των ορίων του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

 

*Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης. Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεγόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα καθότι θεωρεί πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε όλους και όλες.

Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς.

  • Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzi@gmail.com.
  • Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 
  • Τέλος, μπορείς να του στείλεις κανά φραγκάκι στο λογαριασμό δωρεών (donations) που έχει φτιάξει, πατώντας ΕΔΩ.

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

 

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top