ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

Δηλώσεις συμμετοχής στα τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Άργους – Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Άργους Μυκηνών μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Διαβάστε επίσης στο Παλαμπούρτζι:  Το μεγάλο διπλό του Οίακα μέσα στην Αμαλιάδα- Βίντεο του αγώνα

1 Συμβουλευτική σταδιοδρομίας 25 ώρες
2 Βασικά Ιταλικά Α1 50 ώρες
3 Δημιουργώ την δική μου επιχείρηση 25 ώρες

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Διαβάστε επίσης στο Παλαμπούρτζι:  Γάτες κλεισμένες σε σακούλες σκουπιδιών στο Άργος

Δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή αιτήσεων γίνονται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου από 5/12/2019: Καποδιστρίου 9-11, Άργος (Ισόγειο Δημαρχείου).

Για πληροφορίες:

Τηλ.: 2751361216 -2751360078 – 2751360038.

Email: n.papaioanou@argos.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

   
ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top