ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

O Kωστούρος μεταθέτει τις ευθύνες σε άλλους – Του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Λίγες ημέρες μετά τη προσπάθεια του κ. Κωστούρου, να μεταθέσει στις πλάτες μου την ευθύνη εξεύρεσης βιώσιμης λύσης για το γηροκομείο, και άρχισαν να αποκαλύπτονται οι πραγματικές του προθέσεις, δικαιώνοντας βέβαια όσα είπα για την φυγομαχία του και την προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών σε άλλους!

Ισχυρίζεται ο κ. Κωστούρος οτι δίνει οδηγίες στο διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου δεν τις ακολουθούν ή του κάνουν αντιπολίτευση, ή αυτοπροβάλλονται!!! Αυτός ήταν και ο αρχικός του στόχος! Να βάλει άλλους σε θέσεις ευθύνης και αυτός να ασκεί κριτική επειδή δεν βρίσκουν λύση! Αν βρουν λύση θα ισχυριστεί: «Εγώ τους κατεύθυνα»!!! Αν δεν βρουν λύση τότε θα ισχυριστεί οτι αποδείχθηκαν ανίκανοι!!! ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ, ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!!

Διαβάστε επίσης στο Παλαμπούρτζι:  4 τρόποι για να σωθεί οικονομικά το Γηροκομείο Ναυπλίου

Επιτέλους κ. Κωστούρο!Αναλάβετε ο ίδιος ως Πρόεδρος το ίδρυμα, δώστε λύση και θα σας απευθύνουμε δημόσια τα εύσημα! Πάψτε να παίζετε στις πλάτες άλλων και ιδιαίτερα των τροφίμων του Γηροκομείου μας!

Ναύπλιο 07-01-2020
Παναγιώτης Αναγνωσταράς

   
ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top