ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

Άργος: Ένας μαθητής και μια μαθήτρια θα εκπροσωπήσουν την Πελοπόννησο στο Στρασβούργο

Συγχαρητήρια και Ευχές για νέες επιτυχίες μαθητών/τριών του 1ου Λυκείου Άργους

Ένα μεγάλο μπράβο στην Ντόκου Γεωργία μαθήτρια της Β΄Τάξης και στον Παναγιωτόπουλο Ευάγγελο μαθητή της Γ΄ Τάξης

Οι μαθητές διακρίθηκαν στον γραπτό διαγωνισμό του Προγράμματος “EUROSCOLA 2019” και κατέλαβαν την 1η και 5η θέση μετά από αξιολόγηση των εργασιών – εκθέσεων στο διαγωνισμό μαθητών των Β΄ και Γ΄ Τάξεων των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για το πρόγραμμα EUROSCOLA 2019» στις 30-10-2019,καθώς και με βάση τον μέσο όρο από την καρτέλα επίδοσης– αξιολόγησης των τίτλων ξένων γλωσσών.

Διαβάστε επίσης στο Παλαμπούρτζι:  Τα Στρουμφάκια έρχονται στο Άργος

Οι παραπάνω μαθητές επιλέχτηκαν ως εκπρόσωποι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου στην ημερίδα EUROSCOLA 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο στις 30/01/2020.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους μαθητές: Λεμονή Θεοδώρα της Β΄Τάξης, Μυτάς Λουκιανός της Β΄Τάξης, Νικολοπούλου Νικολέττα της Β΄Τάξης, Παναγοπούλου Παναγιώτα της Β΄Τάξης, Πασπαλιάρη Μαρία της Β΄Τάξης, Σύριου Βασιλική της Β΄ Τάξης, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν.

Μας κάνατε περήφανους όλοι σας!!!

   
ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top