ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

14 επικίνδυνα σημεία στους δρόμους της Αργολίδας

150 επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου (παλαιού εθνικού και επαρχιακού) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κατέγραψε τους τελευταίους μήνες η Αστυνομία. Τα 14 από αυτά βρίσκονται στην Αργολίδα

Ο κατάλογος στάλθηκε από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, ταξίαρχο Παναγιώτη Πούπουζα, στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και αυτός με επείγον έγγραφό του καλεί σε άμεσες ενέργειες τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και τους προϊσταμένους των κατά τόπους Διευθύνσεων Τεχνικών Εργων.

“Έχουν ήδη διατεθεί επαρκέστατες πιστώσεις για το οδικό δίκτυο στις Περιφερειακές Ενότητες” σημείωσε ο περιφερειάρχης, ο οποίος σε έγγραφό του τονίζει ότι οι αντιπεριφερειάρχες οφείλουν να δράσουν άμεσα, καθώς θα έχουν, όπως σημειώνει, ευθύνη προσωπική -αστική και ποινική- αν δεν αποκαταστήσουν την ασφάλεια του οδικού δικτύου στα σημεία που υποδεικνύουν οι πίνακες των Διευθύνσεων Αστυνομίας.

   
ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top